Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Неолиберализъм = Неокомунизъм: "Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи"


"великото постижение" - лампичката на Илич

Поручик Списаревски

Неолиберализъм = Неокомунизъм

"Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи"

Електрификацията при Ленин!???

След като болшевиките по "някаква" си тяхна причина унищожиха 50 царски електростанции строени по времето на Николай ll,чуждия агент Владимир Илич Ленин започва операция по изземване и износ на злато от Русия.

Под предлог "необходимост от закупуване на 38 електростанции" (стари и изписани) втора употреба от Великобритания, Ленин издава поредица от Укази за насилствено изземване на злато от руските Православни църкви и от населението.

След тези Укази в Русия започва истински терор над Православната църква и над всеки у когото е останало някакво семейно злато, а даже и сребро.

Товарите със злато и сребро са пътували през Европа на път за Лондон.

Златото от куполите на Православните храмове, златните кръстове и икони, златото на "пуснатите в разход" буржуи и техните жени, златото на кулаците и заможните работници - всичко е изнесено в Англия!

За тези планини от злато е можело да се купи половин Европа, но другаря Ленин е купил 38 стари и ръждиви британски електростанции, от които 24 въобще не са могли да се монтират.

А когато монтирали първата от тези допотопни електростанции, купени с цената на стотици ограбени Православни храмове и руски граждани, на народа било обявено за "великото постижение" - лампичката на Илич.

И направили даже и снимка - вярно една единствена...

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!