Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скот Ритър: Ако израелците влязат в Газа ще умрат в бой, какъвто не са виждали. ВИДЕО Нетаняху се… отказа

„Ако израелците влязат в Газа ще умрат в бой, какъвто не са виждали.“ Това заяви бившият офицер от военното разузнаване на САЩ Скот Ритър в интервю за канала Judging Freedom в YouTube

Ето и цялото му изказване по темата:

„Ако израелците влязат в Газа, какво ще направят? Ще бъда пределно ясен още сега: те ще умрат. Ще умрат в брой, който израелците никога не са виждали. И израелската армия знае това. Защо все още не са влезли там? Защото знаят какво предстои. Хамас ги чака. Хамас е готова за тях.

Иран предложи на Хамас: момчета, ако сте в беда, ние ще дойдем. А Хамас отговори: шефе, чувам те. Но ние сме готови. Не се нуждаем от вашата помощ. Ние не я искаме. Хамас примамва израелците в смъртоносен капан в Газа. И ето какво ще се случи на израелската армия, когато влезе в Газа – ще бъде унищожена.“

ВИДЕО: https://t.me/budnaera/420

NYT: По отношение на решителния удар на Израел срещу Хизбула, Нетаняху се… отказа

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху отхвърли предложенията на служители по сигурността да нанесе решителен удар срещу ливанското шиитско движение „Хизбула“, за да предотврати атаките му на израелска територия. Това съобщи The New York Times.

„Досега Нетаняху е налагал вето на подобни предложения“, посочва публикацията на вестника, като се позовава на американски официални лица.

Въпреки това, както вече беше съобщено от изданието, решението на ливанските бойци да влязат в конфликта ще зависи преди всичко от по-нататъшните действия на Израел. Посочва се, че въпреки високото напрежение в региона Израел и Хизбула се стремят да избегнат голям регионален конфликт, тъй като и двете страни „имат какво да губят“.

В сряда високопоставен представител на Хамас в Ливан, Ахмед Абдул-Хади, заяви, че въоръженото крило на Хизбула и палестинското движение Хамас тясно координират бъдещите си действия срещу Израел.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Скот Ритър: Ако израелците влязат в Газа ще умрат в бой, какъвто не са виждали. ВИДЕО

NYT: По отношение на решителния удар на Израел срещу Хизбула, Нетаняху се... отказа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!