Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Британка се оплака от парапланери в небето, помислила, че „Хамас“ я нападат в Донкастър


Снимка: pixabay

Британка се оплака от парапланеристи в небето, защото предизвикали уплаха в нея, тъй като помислила, че това е нападение от палестинското движение „Хамас“. По думите й, парапланерите наподобявали тези, използвани от палестинците при атаката на Израел на 7 октомври, съобщи Doncaster Free Press.

В социалните мрежи тя написа: „Който и да смяташе, че е смешно да лети с парапланери над селото, беше изключително лош вкус. Отнесете изкривената си омраза някъде другаде.“ „Имаше два парашута с двигатели като на „Хамас“, използвани на този фестивал, което ме изплаши“, продължи британката.

Друг жител на Донкастър й отговори, че парапланеристите са местни любители на парапланеризма, които просто се наслаждават на хобито си: „Те бяха наоколо през последните няколко уикенда. Искам да кажа, сигурен съм, че ще съжаляват, че са ви уплашили, но не можете да сте сериозна с тази публикация“

В отговор тя написа: „Мислех, че това е някаква тактика за сплашване или протест.“

Британски журналист коментира статията с думите: „Британците са толкова подвластни на пропаганда, че мислят, че „Хамас“ всеки момент ще се появят на вратата им“.

По време на атаката си някои от членовете на „Хамас“ влязоха в Израел с моторизирани парапланери.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Британка се оплака от парапланери в небето, помислила, че „Хамас“ нападат Донкастър

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!