Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg до КПКОНПИ: Кметът на Созопол Тихомир Янакиев си купи кораб! Откъде са парите? (ПЪРВА ЧАСТ)

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев демонстрира луксозен начин на живот, който няма как си осигури само с кметската заплата, гласи сигнал до Narod.bg за схемите в курортния град.

Градоначалникът на една от най-богатите общини, който взе властта през 2019-а като кандидат от БСП, например, си построил огромна механа в с. Росен ,която по документи се води на общ работник в строителството, но която всички в селото знаят, че е на Тихомир Янакиев.

Освен това с 2000 лева заплата сръчният социалист направил основен ремонт на къщата си. Най-голямата мистерия обаче е как кметът на Созопол си купил кораба „Магелан“ за над 100 000 лв., който използва за разходка на туристи? Според информатора на Narod.bg е задължително антикорупционната КПКОНПИ да провери произхода на парите на Тихомир Янакиев.

Ужасите, обаче, не свършват дотук – въпреки наличието на общински репатрак, кметът наел частен „паяк“ и заедно с шефа на транспорта в община Созопол Йордан Петков в края на сезона взимали от частника лично по 30 000 лева на калпак, твърди източникът на Narod.bg.

За да подсили финансовия поток към чекмеджето кметът отдал и изключително апетитни земи до къмпинг „Златна рибка“ и къмпинг „Градина“ за паркинги, вместо общината сама да ги експлоатира и парите да влизат в бюджета.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Narod.bg до КПКОНПИ: Кметът на Созопол Тихомир Янакиев си купи кораб! Откъде са парите? (ПЪРВА ЧАСТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!