Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КПКОНПИ разкри: Унищожителка на ТЕЦ-ове пуснала фотоволтаик на девера си без екооценка! Ето я хитрата Наталия Пачеманова


Наталия Пачеманова бе ударена от КПКОНПИ

Бившият шеф на РИОСВ-Хасково – позорно изританата от поста Наталия Пачеманова, която е особено приближена към Зеленото движение и Борислав Сандов, се оказа оплетена в бизнес схеми с роднини.

Докато „вездесъщата” Пачеманова води пунически войни, за да закрие ТЕЦ „Марица 3” в Димитровград, тарикатката пуснала фотоволтаик на девера си, демек на брат на съпруга си, без да му се прави екооценка!

Всичко това е установено с решение на КПКОНПИ под номер 318-23-079 от 05.10.2023 година, с което и е наложена глоба от 5000 лева за очевиден конфликт на интереси.

Пачеманова, която била инженер по обработка на дървесина, е известна в региона и със служебната биография на съпруга ѝ Ангел Пачеманов като митнически служител на ГКПП „Капитан Андреево“. Справка в архивите на националните медии показва участието му в контрабандни канали на различни стоки, в това число нелегален трафик на цигари.

Прави впечатление, че зелената мафия е оплетена в политико-роднински връзки и определени зависимости от финансирани отвън чужди НПО-та.

В момента жената с красивата фамилия Пачеманова се е заела да води поредната кампания срещу ТЕЦ „Марица 3“ в Димитровград. Акцията срещу централата започва, за да се „превъзпита” голяма част от обществото, която защити въглищната енергетика и щедро се финансира от чужди НПО-та.

Простотията тръгна по-рано днес със шумно промотиран протест на зеления октопод „Грийнпийс“ срещу ТЕЦ „Марица 3“ с участие на екоактивисти от чужбина. „Протестът“ е щедро спонсориран от организации, които не крият своята цел – унищожаването на българската енергетика, пряко свързана с националната сигурност.

Всеки, който не споделя зелените и „демократични” идеи за закриване на въглищната енергетика, е обявяван на бързо за „путинист”, „орк” или поне „слуга на олигархията”.

Решението на КПКОНПИ за Пачеманова показва нагледно най-точната схема, по която се работи срещу българските ТЕЦ-ове, проста и логична до наглост:

„Закриваме централите и пускаме фотоволтаици и перки на наши хора. По възможност – на роднини”.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: КПКОНПИ разкри: Унищожителка на ТЕЦ-ове пуснала фотоволтаик на девера си без екооценка! Ето я хитрата Наталия Пачеманова - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!