Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Читатели на “Гласове”: Абе, Тагарев, дай първо да бием Литва на футбол и после да скачаме на Русия

Възпирането на Русия е основна задача на българската армия, според новата военна стратегия на Тодор Тагарев. "С какво ще възпираме Русия? С липсващата ни армия или с липсващото въоръжение? Аха, ще правим заклинания и страшни физиономии!"; “Единственото, което се сетих за шанса на Магарев в борбата с Русия, е да се надява Руската армия да умре от ...СМЯХ”; "Най-вероятно Тагарев ще възпира Русия с американските вертолети, които все още са на хартия": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Факти

Да се смееш или да плачеш? Всичко, което България имаше като бойно снаражение, беше изпратено в Украйна. Най-вероятно тагарев ще възспира Русия с американските вертолети, които все още са на хартия. Но е факт, България - благодарение на Тагарев и неговите покровители, е прицел за Русия.

 

д-р Босев

Най-лесно се възпира нещо, което на практика не съществува(ако сам не го предизвикаш) И ако успееш да не го предизвикаш с глупостта си, после може и успехи да отчиташ.

 

онуфри

С какво ще възпираме Русия? С липсващата ни армия или с липсващото въоръжение? Аха, ще правим заклинания и страшни физиономии! Ще се плезим и мръщим като новозенландския отбор по ръгби. Май се наричаше "хака".

 

Ма що бе, може да си е комплуктувал групата някъде из Карлуково, от стаята на Наполеоните???

Единственото, което се сетик за шанса на Магарев в борбата с Русия, е да се надява Руската армия да умре от ...СМЯХ като чуе глупостите му, и така за "възпре" Русия от навлизане в България... А "умните " ни политици, надяващи се НАТО да ни защитава в момента ВЕЧЕ успяха да се скарат с ДВЕ натовски държави така, че самите Натовски дъжави да ни размажат - така както преди 50 години едни натовски полковници от Гърция бяха размазани от едни други труски Натовски генерали в Кипър... За днешните ни политици "Нато" е просто дума без съдържание , почти както и думата "х.й" (с извинение) И да се "надяваме " на Нато в същото време влизайки с почти смъртоносен конфликт с други държави от Нато си е белег медицинско ОГЛУПЯВАНЕ!

 

Любопитно

"Позицията на НАТО за възпиране и отбрана се основава на подходяща комбинация от способности за ядрена, конвенционална и противоракетна отбрана, допълнени от космически и киберспособности", изтъква министърът на отбраната. НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С ВСИЧКО ТОВА!!!

 

thenewone

"НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С ВСИЧКО ТОВА!!!" Ние разполагаме с Тагарев! Той е повече от всичко това!

 

Ех тоз министър

Абе тагаренко, дай първо да бием Литва на футбол и после да скачаме на Русия с такъв дръглив ястреб като теб. Ама теб наистина д-р Цветослава Гълъбова те е изтървала и не те е "възпряла"!

 

trassporter

Като верен воин на НАТО, Тагарев повтаря дословно тезата на алианса от Мадрид, без да му пука въобще особеното място на страната на Балканите. Лошото е че водачите на Сглобката като нищо ще одобрат тази стратегия. За Президента на знам?

 

наблюдаващ

Държавата България съществува отдавна преди НАТО, смея да предположа и ще надживее НАТО-то макар с големи щети. Съюзи, седянки всякакви могат да се правят. Как ли спи Тагарев?

 

gnsrn

Всичко това Вазов го е описал в епопея на забравените само в две изречения: "Спокойно лежаха в своето легло. С продадена съвест с позор на чело".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Читатели на “Гласове”: Абе, Тагарев, дай първо да бием Литва на футбол и после да скачаме на Русия | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!