Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Любов в Narod.bg: Борис Бонев живее с македонец – Андрей „спасен“ в листата на ПП-ДБ


Борис Бонев мъкне своя любим на всяка акция на "Спаси София"

Лидерът на „Спаси София“ Борис Бонев успешно „спасява“ само хората от най-близкия си кръг, научи Narod.bg. Нежният водач на групичката кариеристи набута на яка политическа хранилка най-милото си в момента – северномакедонеца Андрей Зографски, с когото живеят на семейни начала, разкри наш източник, близък до Бонев и сие.

Ето я доволната гей-дружинка „Детелинка“ на Борис Бонев, щастлив прегърнал своя Андрей

Именно по настояване на тартора на „Спаси София“ чувствителният Андрей, родом от Щип, е набутан в листата за общински съветници в София на ПП-ДБ под №8. Водач, както знаем, е половинката му Борис Бонев.

Сред „Промяната“ върви сериозно недоволство от розовата дружинка в листата, най-малкото заради жлъчта, която се лее от приятелите на Борис Бонев към кандидат-кмета на умнокрасивитета Васил Терзиев, който е атакуван в социалните мрежи за своя ДС корен.

Майката Солза се изприщва като чуе за България, синът й вее прелести в листата на ПП-ДБ

И още нещо любопитно за гаджето на Борис Бонев – майката на интимната му тръпка Андрей Зографски е видната антибългарка от Северна Македония Солза Грчева, за което Narod.bg вече писа. Тя е един от организаторите на големите антибългарски митинги в Скопие. Бивша депутатка от партията на Зоран Заев, Солза я напуска, за да основе своя – „Глас за Македония“ и става яростен критик и противник на Заев.

„Докато тя стачкува на първа линия против френското предложение за РСМ, синът й се е уредил в България”, написа Димче Ямандиев във фейсбук по време на протестите срещу френското предложение за разрешаване на споровете между България и Северна Македония.

“Пълна лудост! Солза стачкува против българщината, а нейният наследник Андрей живее в България с един от водачите на “Спаси София”, възмущава се още Ямандиев, известен с ярката си пробългарска позиция в западната ни съседка.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Любов в Narod.bg: Борис Бонев живее с македонец - Андрей „спасен“ в листата на ПП-ДБ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!