Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Пепи Еврото уреди връщането на Васил Божков

Бившият следовател и лобист в Темида Петьо Петров – Еврото стои зад изненадващото връщане на мултимилионера Васил Божков в България от тригодишно изгнание в Дубай, за което първоначално информира само Narod.bg.

Наш източник от прокуратурата разкри, че след бягството си в началото на юни, Пепи Еврото се установил в ОАЕ, което отново ние първи осветлихме. Сега наш източник от прокуратурата разкри, че при скоростното си изчезване зад граница, за да избегне арест, бившият следовател е взел изключително важни документи, които предал на Васил Божков в Обединените арабски емирства.

Съдържанието на папката всъщност осигурило връщането на Черепа у нас на 25 август, петък, новина, която малцина вярваха, че е възможна.

Като жест на благодарност за осигурените документи Васил Божков уредил плащане на сериозна сума за получаване на гражданство от Пепи Еврото. За капак хазартният бос осигурил и луксозно жилище на новия беглец от правосъдието.

В началото на юни дойде новината, че бившият шеф на столичното следствие Петьо Петров – Еврото е напуснал България през Турция и се е скрил в Обединените арабски емирства.

През лятото фейкновина, пусната контролирано през няколко сайта, „уби” Еврото заради прекаран от лобиста инфаркт. Естествено, това не е вярно, Пепи се е възстановил, жив и здрав е в Дубай, подчерта прокурорският източник на Narod.bg.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО в Narod.bg: Пепи Еврото уреди връщането на Васил Божков - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!