Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изключително важна информация по проблема с енергетиката! Оказва се: чак до идването на власт на правителството на Кирил Петков...

ЕС ни дава 4 милиарда за да затворим ТЕЦ, които струват 40 милиарда и изкарват по 2 милиарда печалба на година!!
- Лео От Матрицата

Konstantin Kissimov

Изключително важна информация по проблема с енергетиката!

Гражданският активист Роман Кендеров се зарови да прочете различните версии на "Националния план за възстановяване и устойчивост".
Оказва се: чак до идването на власт на правителството на Кирил Петков, никакво затваряне на енергетика не се предвижда в България. Нито ЕС, с неговия регламент за намаляване вредните емисии от 2018 г., изисква това от нас!
Кирил Петков и неговите министри специално и допълнително включват такова задължение за България! Т.е. българското правителство не само успява да "издайства" да затворим ТЕЦ-овете си, но и България се задължава да предприеме съкращение, надхвърлящо това на другите европейски страни.
Нее, никой да не смята, че единствено Кирил Петков, а не и самият ЕС, е виновен - явно именно поради предприетата хиперликвидация, Урсула каза, че "Българският план за възстановяване и устойчивост е изключителен", най-добрите самоубийци, ЕС се радва... /линк в коментар/.
Убеден съм, че ПП-тата правят това дори не за конкретни подкупи и далавери, а защото мисията им е да унищожат България. Оставка, гадове!

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'през M. юли 2021 на нпву. работни версии на нпву: представена версия на плана. Ha 10 февруари 2022 министърът на финансите представи работна версия версия 1.5 06.04.2022 верси 1.4- 15.10.2021 .версия 1.3- 20.07. версия 1.2 16.04.2021 версия 1.1 -08.02.2021 версия 1.0- -30.10.2020'

Роман Кендеров

Да внеса яснота по въпроса с опитите на "СГЛОБКАТА" да затвори въглищните централи: 1. В четирите версии за "Национален План за въстановяване и устойчивост" няма и думичка за затварянето им, но "Просто Киро" през април 2022 г. въвежда в ПЕТАТА ВЕРСИЯ "Реформа 10 - Декарбонизация на енергийния сектор", която включва затваряне на всички въглищни централи, поетапно и не покъсно от 2038 г., без да има конкретно изискване за това от Еврорегламента/РЕГЛАМЕНТ ЕС 2018/1999 от 11 декември 2018 г./. Единственото изискване е да се намалят емисиите на СО2 с 40% до 2030 г., но никъде не се казва КАК ИМЕННО да стане това намаляване - всяка държава сама си преценява - КИРЕТО и КОКОРЕТО можеха например да предприемат засаждане на 10 млн. нови дървета, които щяха не само да компенсират емисиите, но и да освободят квоти, които България да продава на ЕС! Хората ме питат - "Колко милиончета подкуп е взел да подпише тоя?"-въпросът е риторичен разбира се! 2.Много важен момент - точката за критерии за намаляване на емисиите е определена в РЕГЛАМЕНТА - 1990 г. - на страница 14, Член 2 параграф 11), ето линка за да се убедите -
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/PDF/?uri=CELEX:32018R1999&from=EN, т.е. България се задължава да намали емисиите с 40% спрямо 1990 г.
"Просто Киро" обаче, за да покаже пред Урсула, че е по-католик от Папата/или пък за да си отработи подкупа, както казват много мои познати/, решава да вземе за точка за сравнение 2019 г., тъй като през 1990 г. България имаше все още огромна индустрия и въглеродните емисии са били огромни, и по този начин да оправдае затварянето на въглищните централи! Затова утре всички на протеста - незабавна отмяна на договорената реформа 10 - Декарбонизация или Незабавна оставка!!!! Ето и линк към всички версии на Плановете за Възстановяване и устойчивост - озаглавени Работни версии на НПВУ- https://www.bia-bg.com/focus/view/29688/

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!