Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това е поредното доказателство, че се провежда политика, която цели Родината ни да остане територия без население:

Strahil Angelov

Правителството на посолството закри окончателно проекта за втора атомна централа на площадката "Белене"!

Сложиха кръст на възможността да имаме сериозна енергетика, която евентуално в бъдеще да обезпечи някакво индустриално развитие на България! Предстои да откраднат и двата реактора, които страната ни закупи и трябваше да монтира в Белене и без съмнение ще го направят.

Това е поредното доказателство, че се провежда политика, която цели Родината ни да остане територия без население. Искат земите ни, но без нас - българският народ е излишен тук!

Води се битка за заличаването ни като народ, като нация - срещу всичко, което може да бъде свързано с България. Срещу религията, историята, традициите, културата, езика, науката, икономиката и напрактика абсолютно всичко, което би могло да ни накара да се гордеем с произхода си и да укрепи колективната ни национална памет - именно нея се стремят да изтрият и то целенасочено и планомерно.

Наместниците, които са узурпирали властта с покровителството на чужди сили, воюват срещу нас, защото ние пречим на тези, които са ги назначили или по-скоро "турнали" начело на Отечеството.

Въпреки, че устоите на държавата ни са силно разклатени и обективно погледнато разпада е повсеместен, аз съм дълбоко убеден, че плановете на кураторите на тази гадост няма да се реализират - просто те ще се препънат и ще бъдат принудени да отхлабят смъртоносната хватка, в която държат Родината ни.

Да подкрепим българската енергетика днес от 17 часа пред Министерски съвет в София! Да покажем солидарност с миньорите и топлоенергетиците, които протестират вече 13 дни - те са наши сънародници и техния труд е нужен на всички ни!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!