Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КОЙ друг? Гинка Върбакова от Пазарджик вдига най-големия соларен парк на Балканите върху унищожена плодородна земя!

Помните ли одиозната Мата Хари от Пазарджик, която изпълзя от будоара и тръгна да купува ЧЕЗ през 2018 г. и за малко да бутне третия кабинет на Бойко Борисов? Нямате съмнение кой стоеше тогава зад нейните чутовни апетити, неотговарящи на семплия и външен вид.

Сега скритата гинка – калинка на ГЕРБ е построила и гради най-големия соларен парк на Балканите, с който унищожава най-плодородната почва у нас – десетки хиляди декари земеделски земи в Тракийската низина. Където е нахалната Гинка – винаги мирише на скандал.

Въпреки, че законът забранява да се строи върху земеделски земи, статутът на плодородните тракийски ниви е сменен и несъстоялата се собственичка на ЧЕЗ започна да набива фотоволтаиците е почвата.

„Най-големият соларен парк в България. Скоро и на Балканите. На Гинка Върбакова, дето щеше да купува Енергото.
Тази година, от голяма част от тези плодородни земи, са били ожънати последните слънчоглед и пшеница. Стеблата дори още стърчат от земята. В която, в момента, се набиват стоманени колци и повърхността се остъклява със солари. Земята под тях отново ще подивее. Толкова е нов, че все още го няма и на спътниковите снимки, на гугъл картите.
Дронът го изпратих на 2 километра и краят не се виждаше. Прибрах го само заради силния вятър.
А вие си ручайте семето от държава 404 …
За мен това е тежко престъпление, ни повече, ни по-малко“

Имформацията и текста е на Валентин Василев

Този парк е в с.Априлци, обясняват местните еколози с будна гражданска съвест, преди магистралната детелина за гр. Пазарджик – Панагюрище в посока Пловдив, и още незавършен има вече одобрено разширение. Гинка от Пазарджик започва да прави и втори огромен парк в село Черногорово, пак Пазарджишко, но след детелината Пазарджик-Панагюрище в посока Пловдив. Въпросът е КОЙ фактор от всички правителства напоследък в Министерството на земеделието е дал разрешение за промяна на статута на толкова хиляди декари земеделска земя в най-плодородната част на България? Това е истинско престъпление, което заслужава сериозно журналистическо разследване. Гинка действа само с широк политически гръб от най-високо място в държавата.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гинка Върбакова от Пазарджик вдига най-големия соларен парк на Балканите върху унищожена плодородна земя! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!