Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Волгин: Пребиваването във властта се отразява изключително зле на умствените способности на човека, чието първо име май е Академик

Петър Волгин

Абсолютно съм сигурен, че ако ротационният премиер кихне два пъти един след друг, моментално ще обвини руските специални служби, че се опитват да го отровят с Новичок. Заради твърдата му евроатлантическа позиция, разбира се. А пък на българските служби ще бъде разпоредено да използват целия си ресурс, за да открият вездесъщите Петров и Баширов, които са се опитали да отстранят евроатлантическото ни слънце, т.е. ротационния премиер. Явно пребиваването във властта се отразява изключително зле на умствените способности на човека, чието първо име май е Академик. Каквото и да се случва, било то в България, било в чужбина, той има едно единствено обяснение - "это Путин виноват". Днес от него чухме, че протестите на миньорите ги организирала Русия. Също така ротационният премиер не пропусна да повтори глупостите на Зеленски, според когото войната между Израел и Хамас е провокирана от Русия.

Междувременно Академик ни увери, че няма да изтегли териториалните планове от Брюксел. Ама ние и за секунда не сме си мислили, че ще ги изтегли. Ако го направи, как ще се отчете на спонсорите на ПП-ДБ!? Цялата игра с въпросните планове е фирми и фирмички, приближени до управляващите, да усвоят парите, които Брюксел дава. А ако нещо се обърка, нали се сещате, че няма ротационният премиер да бъде виновен. Имаме си Путин за тази работа.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!