Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Еда Едже бори стреса с ядене

Актрисата често е критикувана за килограмите си

Турската актриса Еда Едже можеше да стане психолог, но красотата и талантът ѝ я отвеждат в телевизията. След като за първи път се снима във филми като тийнейджърка, момичето става звезда на телевизионни сериали, които ѝ дават слава и любовта на публиката. И макар да е скромна, биографията ѝ привлича вниманието на журналисти и фенове.

Еда е родена на 20 юни 1990 г. в Истанбул. Бъдещата актриса не познава бедността, живее в любящо, богато, интелигентно семейство, където баща ѝ, инженер, изкарва прехраната, а майка ѝ отглежда четирите деца. От ранна възраст момичето е привлечено от творчеството - учи пиано, балет и чужди езици. Но основната ѝ любов е училищният театър, където Еда играе първите си роли. Именно там тя е забелязана от телевизионни мениджъри, които канят 13-годишното момиче да участва в телевизионния сериал „Наука за живота“.

Еда смята за един от недостатъците на актьорската професия невъзможността да скрие личния си живот от любопитни очи. Тя трябва да живее според законите на новите времена и да поддържа акаунт в Instagram, като редовно го актуализира с нови снимки. Там няма романтични фотоси, а само такива с любимите ѝ домашни любимци - котка и куче. Сред многобройните портрети на звездата има такива, които демонстрират стегнатата ѝ фигура - при височина от 168 см тя тежи 52 кг.

Всъщност актрисата често е обект на коментари по отношение на излишните килограми, които качва, особено в напрегнати моменти. „Актьорската професия понякога изисква от нас да качваме или сваляме килограми. Често се шегувам, че за да родя един персонаж, точно като бременна жена, неизбежно напълнявам. При мен го има и проблемът със стреса на снимачната площадка - отпускам се и хапвам повече в такива моменти. Сигурно ям, за да се справя с умората, честно казано - и аз не знам. Недоспиването и недостатъчното пиене на вода също дават своето отражение. Никога обаче промените във визията ми не са ме притеснявали. Има хора, които всяка сутрин отиват в салон за красота, за да им оформят веждите и да ги гримират. Не мога да си представя да водя подобна война със себе си. Не смятам, че хората, отделящи толкова време и внимание на външния си вид, са щастливи“, убедена е актрисата.

През 2019 г. Еда започна да се вижда с баскетболиста Буграхан Тунджер, а в началото на това лято двамата си казаха "Да" на романтична венчавка. Само месец след сватбата Еда обяви, че очаква дете, което трябва да се роди следващата пролет. В момента звездата търси просторна къща, която да приюти увеличаващото се семейство.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Еда Едже бори стреса с ядене - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!