Силвия Кацарова показа новия си палат в „Бояна“ (Снимки)

Елзетката се настани в къща за 2 милиона, има 7 чистачи

Ретро

Новодомка от няколко седмици насам е певицата Силвия Кацарова. Елзетката вече се шири в новопостроен палат в сърцето на елитния столичен квартал „Бояна“, чиято цена експерти определят на близо 2 милиона лева. Къщата, издигаща се на два просторни етажа, била завършена съвсем наскоро и все още не била напълно обзаведена. Въпреки че не всички мебели от интериора са пристигнали, а по прозорците няма даже пердета, Кацарова реши да се изфука с лъскавия си дом в социалните мрежи.Имението разполагало с няколко спални и бани, огромен хол, гардеробна, в която певицата да съхранява купищата си тоалети и маркови чепици, веранда, двор, гаражи и още редица екстри. Инвестицията в лукс имота била на младия съпруг на Кацарова – Любо. Предходната къща, която двамата обитаваха доскоро, също се намира в квартал „Бояна“ и бе подарък на Силвия от заможния ѝ втори мъж за тяхната сватба. В новия дом бизнесменът е вложил още повече средства, за да го направи по вкуса на своята съпруга. На двамата им предстоят още довършителни дейности по интериора, които са най-пипкави, както и професионално озеленяване на двора и верандата, което най-вероятно щяло да се случи чак идната пролет. Единственият недостатък на палата на елзетката бил, че се намирал на улица без асфалт и щяла всеки ден дачупи джипа си по разбитите пътища в иначе сочения за най-тузарски софийски квартал „Бояна“.Макар да се слави като добра домакиня, за новата къща Силвия е ангажирала специализирана в почистването фирма, която да поддържа хигиената в дома ѝ. Преди да се нанесат с Любо, повикали общо 7 чистачи, за да излъскат всеки сантиметър от палата. По всяка вероятност Кацарова, която в последните години има здравословни проблеми с краката, ще продължи да се възползва от услугите на фирмата и няма да се трепе с прахосмукачката и парцала, при условие, че съпругът ѝ има достатъчно финансови възможности, за да плаща на хигиенисти.Любо от години развива собствен бизнес в Австрия. Той притежава имоти във Виена, вила в
Алпите, както и на Българското Черноморие. „Нелепо е да се мисли, че съм с него заради парите. Аз съм от друго поколение, за нас тези работи нямат никакво значение“, казва изпълнителката на вечния хит „Големият кораб минава“. Все пак Силвия не отрича, че води висок стандарт на живот и съпругът ѝ я глези като писано яйце. Ако трябваше да разчита единствено на оскъдната си инвалидна пенсия, едва ли би имала битие на холивудска звезда. Тя се омъжи за 10 години по-младия от нея милионер Любо през 2011 г. на пищна сватбена церемония. Заради връзката си с него певицата разтури 30-годишния си брак с композитора Милчо Кацаров, с когото имат една дъщеря Теди.

Откакто е милионерска съпруга, Силвия се вози в лъскави джипове, носи маркови тоалети и редовно ходи по почивки, като задължително един месец от зимата през всяка година прекарва сред екзотиката на имение в Парагвай. С Любо нямат общи наследници, а певицата е в трепетното очакване скоро да стане баба и да посреща внуци в новата къща. Дъщеря ѝ Теди най-после откри любовта в лицето на чужденеца Ян, който е родом от Чехия.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Силвия Кацарова показа новия си палат в „Бояна“ (Снимки)   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!