Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лена Бориславова е в майчинство, но продължава да бди над Киро Петков и да го брани като майка – орлица и чат – пат да

Лена Бориславова е в майчинство, но продължава да бди над Киро Петков и да го брани като майка – орлица и чат – пат да хвъля бомби за нови мостове над Дунав. Лена опитва да обясни в среднощни дебати по фейсбук защо ПП се продаде за власт и стана напълно зависимо от Борисов и Пеевски. Снощи Лена реагира бурно на подигравките, които любимият и Киро отнесе от Бойко в Ловеч за лъжливия завод за електроавтомобили и ужким празните язовири. Лена така се вдъхнови, че дори обеща скоро трети мост над Дунава, който още дори не е на чертеж, въпреки че ротацията изтича след 4-5 месеца!

„На Борисов му се приискало да си купи електромобил от частен завод, за който не са давани държавни пари. На мен пък ми се иска да имахме магистрала Хемус, пътища без дупки и тънък асфалт, кадърно наредени павета, равни тротоари в градовете и селата…ама сакън – и двамата нямаме късмет!
Той – заради Ковид пандемията, аз -заради “кадърните” му министри – неаматьори в строителството!“ Това написа възбудената от липсата на магистрала Лена посреднощ.

Христо Василев и Александър Моаденов обаче не спят и питат Лена с тежки въпроси:

Лена, в един от предизборните клипове Асен Василев обяви, че на година се крадат по 8 милиарда лева, което били 4 магистрали. Очевидно визирайки управлението на ГЕРБ. За периода на управлението, в което участвате вие като служебна или редовна власт, трябва да сте събрали над 20 милиарда, които иначе се крадяха, но при вас не се крадат, а се събират. Сиреч – 10 магистрали. Къде са парите, къде са магистралите?

И мостове на Дунав и тунели под стара планина също щеше да има?

Лена: Скоро трети мост на Дунав, остават само още четири!

А Лена отговаря с голяма „новина“. Скоро идва и третият мост на Дунав, остават още само четири!

Александър Младенов, и третият мост вече се проектира 🙂 министър Цеков скоро ще отпуши и строителството на пътища – защото освен бюджет, са необходими и прозрачни обществени поръчки там, където не са сключени вече от някой друг.

Георги Насков направо издава присъдата на ПП-етата:

Lena Borislavova,и на малките деца е ясно как ви направиха политически трупове.Уникални,ББ и ДП.Шапка им свалям.Извъртяха ви с 200 и отивате при Атака ВМРО и Марешки.
Жалко за надеждите и протестите.
Вие сте позор
ОСТАВКА
П.П:
Един ваш ревностен защитник и привърженик.Излъган подведен и предаден..

Лена продължава да се брани юнашки:

Georgi Naskov, оценявам директността. Да, от цялата работа няма да излезем по-чисти. Но имате ли алтернативно предложение? Бихте ли предпочел сега да се провеждат избори и за изпълнителната власт и МС? Или пък да няма работещо народно събрание и така да няма бюджет и реформи по ПВУ? Не знам … на мен все още ми се струва правилното решение, въпреки цената.

Georgi Naskov, рискът, който описвате, е напълно реален. Боли ме, че сме загубили хора като вас, защото явно имате заряд и ви пука. Извинявам се, че се чувствате подведен, но никога това не е била наша цел. За съжаление невинаги можем да осъществим на 100% нещата по начина, по който вярваме, че е най-правилен.

Петя Тричкова я довършва по нощите и оставяме въпроса – кога Лена има време да гледа бебето, за да влиза в подобни среднощни полемики:

„Лена, не забравяйте, че ако ГЕРБ и ДПС щракнат с пръсти, ППДБ си заминавате безвъзвратно, недоумявам от нелепите коментари, които правите, когато и на децата от детската градина е ясно, че без разрешението на двете партии нищо не става. Не всички хора сме слепи, глухи и глупави! Гледайте си бебето и се наслаждавайте на майчинството!“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Лена отговори на Бойко за "Завода" за електромобили на Киро и хвърли бомбата за нов мост над Дунав - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!