Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невероятните приключения на семейство Тагареви


СТРАННАТА ЛЮБОВ  МЕЖДУ  ДВАМА  ПЪРВИ  БРАТОВЧЕДИ
И ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ИСТОРИИ ОКОЛО ФАМИЛИЯТА ТАГАРЕВИ

Pero.Bg

Министърът на войната Тодор Тагарев дава вид на ястреб с кораво сърце, готов да воюва с всички врагове на Отечеството, но зад коравото му мъжкарско излъчване се оказва че се крие нежна поетична душа с нестандартни сексуални предпочитания.

Македонската фамилия Тагареви идва от село Пирин, община Сандански –

село на кръвожадни комити и легендарни македонски войводи, част от тях

с нежни сърца, както се оказва.

Оказва се че кръвожадния и корав министър Тагарев не е толкова корав и безсърдечен – и той носи любящо сърце, и той си има любими същества и най любимото от тях е първия му братовчед Митко – Димитър Тагарев, родом от село Пирин.

Двамата първи братовчеди са връстници, от деца са неразделни, израстнали са заедно и както се оказва са свързани духовно, емоционално, физически и метафизически.

Широко коментирана в столичните ъндърграунд и гей среди, които много често се припокриват – както се казва и престъпниците не са това което бяха –  е тяхната хомо сексуална връзка, която е обект на присмех и закачки в тази специфична демократична евро – атлантическа общност.

Носят се всякакви слухове и пикантни истории в столичния ъндърграунд  за техните съвместни уикенди в спа курорти и спа хотели, предимно в македонския край, където двете гълъбчета се усамотявали често през уикенда и се отдавали на нежни взаимни ласки.

Според запознати и свидетели – а такива има много от персонала на спа хотелите – двете гълъбчета изобщо не се криели и се движели винаги заедно без да се смущават от нищо, явно носени на крилете на своята греховна братовчедска любов забравили за всякакви предохранителни мерки.

Любими им били спа хотелите в село Баня, до Банско и в Гоце Делчев – модерния спа комплекс.

Там се усамотявали за 2-3 дни и не излизали от стаята и басеина на хотела.

Любов.

За любовта бронебойни куршуми няма открити, няма открити.

Както казваше министър Каракачанов когато го питаха мисирките как така е водач на македонците пък е от Русе:

Любовта няма възраст и патриотизмът няма адрес.

Тук бихме добавили в частта за любовта – освен възраст любовта няма и пол.

Като избуи някъде не мож я спря – стихия е любовта, даже и еднополова и между първи братовчеди.

Изобщо около фамилията Тагареви – тези македонски комити с нежни сърца има много много интересни неща стига човек да се разрови.

Братовчеда Митко, се оказва че е безкрайно нестандартна личност, който освен с нестандартните си сексуални предпочитания се слави и с всякакви други нестандартни изпълнения.

Легенти се носят в ж.к. Люлин за инсталацията която е изградил в мазето на блока в който живее – в ж.к. Люлин – незаконна инсталация и незаконен казан за варене на ракия, захранван с газ от газови бутилки.

Въпросната инсталация, изградена по всички правила на спиртоварното изкуство в македонския край била оборудвана със серпантини, които се виели през общите части на мазето – явно истински шедьовър на спиртоварното изкуство – през които минавал алкохола и били част от процеса по дестилацията му, което било крайно притиснително за целия вход и блок, който се умирисвал на джибри и газ която изтичала от газовите бутилки.

Целия блок / 229/ и вход  Б – е подавал многократно жалби в 9-то РПУ – Люлин срещу братовчеда – изобретател и на няколко пъти е бил пред взривяване от него, тъй като забравял инсталацията в мазето включена и газта изтичала нагоре по етажите.

Като косвен положителен ефект от цялата тази история можем да отчетем че целия блок 229 отказал цигарите завинаги, тъй като тютюнопушенето станало наистина много противопоказно и опасно за здравето на живущите в блока.

Братовчеда – изобретател с нестандартни сексуални предпочитания неколкократно е бил задържан в 9-то РПУ, подписвал е всякакви предупредителни протоколи но продължил да тероризира целия вход, явно ползвайки се сп ротекцията на най-скъпото му същество – братовчеда министър.

Братовчеда Митко всъщност също е полицай – работи в СДВР като обикновен постови на портал – портиер, явно това е помогнало да не бъде задържан за рисковите си експерименти по варене на ракия на газови бутилки в мазето на блок 229, вход Б, ж.к Люлин.

Съседите му от блока го описват като класически дегенерат – социопат.

Явно и братовчеда министър не е в състояние да го издигне нагоре в службата при този интелектуален капацитет който стига само за портиер на портала на СДВР.

Странностите на комитската фамилия Тагареви всъщност нямат край и са много – може да се напише цял роман за тази фамилия – със заглавие:

„Невероятните приключения на фамилията Тагареви” , например.

Ето още един щрих към живота в тази фамилия.

С решение на община Сандански от 20.08.2019 г, публикувано в сайта на Общината, цялата фамилия е обявена за издирване със съобщение по взето решение съгласно протокол от 20.08.2019 г. касаещо рушаща се жилищна сграда в село Пирин, която е заплаха за гражданите, наследствена за братовчедите –  собственост на наследниците на основателя на рода – Лазар Стоянов Тагарев.

Но наследниците вече 4 години не си помръдват пръста да разрушат рушащата се сграда, което е техно задължение по закон – братовчедите нямат време да се занимават с това – имат си по сериозни ангажименти – да ходят на спа курорти заедно и да се отдават на нежни ласки, макар и греховни.

Населението на село Пирин е наясно с идиотщините на Тагареви които нямат край и не се страхува да изрази открито мнението си за тях:

Безродници изоставили бащината си къща, обявени за издирване от Община Сандански, тъй като рушащата се къща на фамилията представлява заплаха за съселяните им, класически дегенерати и социопати с хомосексуален уклон – това е психо профила на семката Тагареви.

Всички в село Пирин знаят за любовта пламнала между двамата братовчеди, която не е от вчера а още от детството им – от социализма така да се каже.

Това е любима тема за майтапи, шеги и закачки сред местните кибици.

Никой не се учудва в село Пирин, че всички от Тагаревите са образцови и примерни евро атлантици – имат всички данни за това – профила им на педали, безродници, наглеци и социопати, които не се съобразяват с никой и с нищо и се чувстват безнаказани за всичките им идиотщини идеално пасва на евро – атлантическите ценности и мироглед, така модерни даже и в македонския край напоследък.

Роди ме майко евро атлантик па ме хвърли на смет  –  така коментират местните зевзеци, геополитици и геостратези Тагаревите  в местния хоремаг в центъра на село Пирин на сутрешните и вечерните си оперативки.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Невероятните приключения на семейство Тагареви – Pero.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!