Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тагарев продава „по терлици“ военни имоти за 20 млн. лв.


Този имот с площ от 1,945 дка в София, на ул. „Подполк. Калитин“ се продава за 4, 49 млн. лв. Снимка: Фейсбук/Георги Георгиев

Министерството на отбраната е публикувало обява за търгове за продажба на военни имоти. Първоначалната тръжна цена общо за всички имоти е близо 20 млн. лв. Имотите са в София, Сливница, Гоце Делчев и Сапарева баня. Търговете ще се проведат на 24 и 25 октомври.

„Не слушайте какво говорят ПП-ДБ, гледайте ги какво правят. Щели да борят презастрояването в София, казват кандидатите им за съветници и кмет в София. А техният министър на отбраната, “по терлици” в предизборната кампания продава три имота на военното ведомство в София, на които могат да се построят сгради с РЗП от 150 000 квадратни метра. За сравнение, НДК е с РЗП от 117 000 кв.м.“. Това заяви Георги Георгиев, председател на Столичния общински съвет.

Тагарев продава „по терлици“ военни имоти за 20 млн. лв.

По-рано днес военният министър Тодор Тагарев отново си навлече гнева на коалиционните партньори, тъй като поиска парламентът спешно да гласува сделката за закупуване на американски бронетранспортьори „Страйкър“ за 2,5 милиарда лева.

Делен Пеевски му отговори, че ако Тагарев си позволява да изисква от парламента какво да прави, да си подава оставката. В програмата на парламента е гласуване на промените в конституцията, но Тагарев поиска да се даде приоритет на договора със САЩ.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тагарев продава „по терлици“ военни имоти за 20 млн. лв.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!