Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всичко в момента е тотална пародия, подмяна и фалш! България се разпада

Strahil Angelov

Временно изпълняващият длъжността главен прокурор Борислав (Боби) Сарафов прекрати делото с измамата на Кирил Петков за двойното гражданство, установена от Конституционния съд!

Всичко в момента е тотална пародия, подмяна и фалш! България се разпада. Цари хаос, отвсякъде се лее просташка и евтина демагогия, а беззаконието е норма.

Ключови за държавата системи са напълно маргинализирани и напрактика не функционират, а шепа любимци на колониалната администрация шетат абсолютно безнаказано и поведението им става все по-нагло и арогантно!

Отвсякъде блика лицемерие, съчетано с невежество, алчност и откровенна тъпота.

Въпросният Сарафов, брокер на недвижими имоти, който в свободното си време е и магистрат, защо не попита случайникът Петков какво е имал предвид с казаното в програмното заседание на ПП, което всички чухме, обявявайки гордо на развален български: "Ако пуснеш народа сега да се репрезентира правилно, ние трябва да сме 10% с ДБ и всичко. Направихме ала-бала през президента, изгърмяхме един проект на Слави, откраднахме…. Лека полека естественият ни процес ще е това."

За кава държавност, за кое правосъдие и за каква свободна журналистика изобщо може да се говори, след като този продължава гордо да шества из кулоарите на властта и да се подиграва на всички ни? След подобно откровенно признание за фалшификация на изборен процес, Петков отдавна трябваше да е на подсъдимата скамейка с най-тежки обвинения за посегателство срещу държавата. А той, най-нагло ни се хили от екраните на казионните телевизии и никой дори не му задава въпроса какво е имал предвид с казаното в рамките на заседанието на колективния орган на т.нар. му "партия".

И на всичкото отгоре е "оправдан" служебно, без дори да стига до съд, затова че с най-долна измама е станал министър в нарушение на Конституцията, подписвайки декларация с невярно съдържание и забележете това е установено от Конституционния съд не от мен!

Жалка пародия, която всъщност е национална трагедия и катастрофа. Взеха ни държавата, откраднаха ни я, а ние си анализираме кой какво казал и затъваме всеки ден все повече и повече в дребнотемието, което опростаченият политически елит и придворните му журналисти ни налагат.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!