ПАДЕНИЕ: Враг на България в листата на ПП-ДБ в София, вижте нежния Андрей Зографски (ДОКАЗАТЕЛСТВА)


Нежният Андрей и бясната му майка Солза Грчева

Враг на България се намърда в листите на ПП-ДБ за местния вот в София. Нежният Андрей Зографски произлиза от Македония от семейството на бесни македонисти, за които България е най-големия враг.

Атаката на розовите либерали срещу страната ни става все по-яростна. Основната платформа на антибългарската кампания са листите на ПП-ДБ. Конкретно в софийската им листа има един интересен кандидат за общински съветник.

Македонецът Андрей и Борис Бонев не крият близостта си

Това е Андрей Зографски, роден в Скопие и получил българско гражданство през 2019 г., който според мълвата е актуалният интимен приятел на лидера на „Спаси София“ Борис Бонев.

Интересно как го е получил, след като неговата майка Солза Грчева е известна като яростен враг на България и на българите в Македония.

Според нея, тя самата е „чистокръвна македонка“ и няма нищо общо с България. Как така една чистокръвна македонка може да роди българин? Как така майката разгръща яростна антибългарска кампания в Скопие, а синът тихомълком се е нагласил да управлява София?

Солза Грчева е политик, бивш депутат в македонския парламент. Тя многократно публично е заявявала, че българите са фашистки окупатори, че в Македония не трябва да се признават права на българите, но България трябва да признае съществуването на македонско малцинство у нас.

Ето и няколко цитата от публикации на Грчева, които са публично видими в профила ѝ във Фейсбук:

„Ламбе, ти си нашиот нов херој… На Ванчо Михајлов не му е местото никаде во Македонија!“, „А фашистот Ванчо Михајлов бил достоен следбеник на Гоце и Даме… Ова ни го кажуваат во среде Битола тие кои живееа во најголемата диктатура на Тодор Живков. Понижени и увредени, бедни и уплашени со децении. Полни со комплекси во однос на нас.“,

„Македонци кои живееле и работеле во тогашната бугарска држава, тврдат дека биле Бугари. Така и за Вапцаров. Е не е така. И тогаш, како и сега Бугарија има устав во кој, кај нив се сите Бугари. Од таму и Македонците во Бугарија биле бугарски државјани …“,

„Единствено исправно референдумско прашање, кое треба да биде јасно и кусо, без мешање на ЕУ, е: „Дали сте за раскинување на Договорот помеѓу Република Македонија и Република Бугарија од 1 август 2017 година?”“, … „бугарскиот договор треба да се искине (или запали, сеедно), а не да се чека од непријателска држава милост…“

Да, разбирам, че всеки живее свой живот и има право на свои възгледи. Възможно е възгледите на Зографски да са различни от възгледите на Грчева. Но до този момент никой не е чувал какви са възгледите на Зографски.

И тъй като българските гласоподаватели имат право на информиран избор, публично задавам следните въпроси на кандидат-съветника от ПП-ДБ Андрей Зографски:

Споделяте ли клеветите на майка Ви срещу България и подкрепяте ли нейната омраза?

Според Вас българите фашисти и татари ли са?

Според Вас България фашистки окупатор на Македония ли е?

Според Вас има ли македонско малцинство в България и трябва ли България да признае такова?

След като получихте българско гражданство през 2019 г. все още ли сте гражданин и на РС Македония?

Задавам всички тези въпроси поради три причини

1. Правото на българските гласоподаватели на информиран избор.

2. Задължението Ви като кандидат за публична длъжност да предоставите всякаква информация за своите убеждения и възгледи.

3. Неведнъж граждани на Македония се молят за българско гражданство и го получават, но вместо да са благодарни на България – те хулят и обиждат своята истинска Родина.

Затова цялото българско общество очаква Вашите отговори.

Ако изберете мълчанието, цяла България ще знае, че крушата не пада по-далеч от дървото и че Вие ще използвате позицията на български общински съветник, за да рушите България отвътре.

Facebook: https://www.facebook.com/photo/

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПАДЕНИЕ: Враг на България в листата на ПП-ДБ в София, вижте нежния Андрей Зографски (ДОКАЗАТЕЛСТВА) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!