Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всеки ден се рушат жизненоважни за суверенното съществуване на държавата ни системи

Strahil Angelov

Нео-либералната утопия, наречена "Зелена сделка", ще доведе до пълната деиндустриализация на Европа и превръщането и в ръждив пояс. Необмислените и напрактика самоубийствени санкции, които бяха приложени спрямо Русия от чиновници и зависими политици ускориха процеса на повсеместна деградация на ключови отрасли в държавите членки на съюза.

Полово неутрален, атеистичен и наднационален либерален елит прогресивно унищожава Европа икономически, културно и демографски. С пълна сила върви процес на насилствена дехуманизация на населението, който се налага чрез агресивна пропаганда в средствата за масово осведомяване, науката, културата и т.нар. "образователна система". Това, което наричаме образование е всъщност процес на индоктринация, който се дирижира от дълбоко проникнали и инкорпорирани в системата "мозъчни тръстове", обслужващи задкулисни центрове за влияние, които прокарват над-националната корпоративна политика на финансово-олигархичните западни елити. Пстигнато е така желаното от либерал-джендърстките корпоративно-политически центрове тотално отчуждение на народите от собствените им държави, които напрактика са им отнети и преформатирани така, че да обслужват международните спекуланти.

Настоящото правителство на България неизменно и сляпо обслужва тези елити и напрактика се явява техен подизпълнител. Всеки ден се рушат жизненоважни за суверенното съществуване на държавата ни системи, които могат да дадат някаква "национална" перспектива на България. Без енергетика и селско стопанство, които да могат да задоволят нуждите на населението и индустрията на страната ни тя не би могла да има каквато и да било политическа тежест в международен план. Всичко това е част от плана за т.нар. "Европа на регионите", осъществяването на който ще премахне основната пречка пред крупния транс-национален капитал - националната държава и нейните регулации, които ограничават и най-вече облагат с данъци и налози корпоративните елити и техните финансови потоци. 

За това, въпреки безкрайната схоластика за "демокрация" и "върховенство на закона", с която ни заливат отвсякъде, тук е отгледан и финансиран, за съжаление с нашите пари, един компрадорски корумпиран елит, който е поставен в зависимост и ще направи всичко, което се изисква от него, за да превърне България окончателно в регион.

Ликвидацията на енергетиката е част от този план и хората, които уж "случайно" и с откровенна измама застанаха начело на държавата ни, ще го следват неотклонно и последователно. Никой от тях не може да откаже да се движи съобразно наставленията на плановиците, защото корупцията никога не остава неразкрита, но винаги е ненаказана - това е ЗАВИСИМОСТ. Или инче казано, всичко се знае и е отдавна прихванато и за всеки един от тези хора има купища компромати, а някои от тях имат и доста авоари, за които трябва да се грижат и страхът от загубата им е далеч по-силен от любовта към Родината. Този "елит" ще бъде държан и стимулиран, защото е зависим, а стакива слуги много лесно се "преговаря" - те нямат право да имат каквито и да било претенции, свързани с държавата, която формално представляват.

В заключение искам с прескърбие да съобщя, че подписаното споразумение между правителството и енергетиците е пълна измама и няма да промени абсолютно нищо. Тези хора ще получат по 36 заплати или 48 - все едно, а ключови мощности ще бъдат ликвидирани, вместо да се инвестира в тяхната модернизация и да се развиват. В замяна "извършителите" на това престъпление и национално предателство ще получат тлъсти "бонуси" от плановете за "справедлив" преход. Част от парите ще отидат за пропаганда и манипулация на населението, за да ни се обясни, че това е най-доброто за нас и така постепенно всичко ще отшуми и ще се размие в цялостната какафония, която е създадена, а българската енергетика ще бъде погребана и ще изпаднем в зависимост от външни производители. Това е!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!