Под игото на ЕС

Истанбулската конвенция пусна отровата си от днес по целия Евросъюз, а в България, Литва, Латвия, Унгария и Чехия - само частично.
Какво означава това?

Съветът на Европа ни задължава да прилагаме части от конвенцията, включително и въвеждането на трети пол, независимо че тя НЕ Е РАТИФИЦИРАНА от НС, не е обнародвана и не е влязла в сила.
Въпреки решението на Конституционния съд от 2018 г., че Истанбулската конвенция противоречи в своята цялост на нашето законодателство.
Въпреки чл. 5 ал. 4 от Конституция ни, чиито смисъл е в това, че за да има предимство Истанбулската конвенция пред нашите закони, тя трябва да е влязла в сила по установения законов ред.
Ама не е!

Насилието, този път не от към Босвора, а откъм ужким развитата и цивилизована Европа, което се налага да претърпим, ще доведе до фатални последици за бъдещето на нацията и страната. Днес ни насилват да допуснем третата тоалетна в училище, но утре насила ще вкарват децата ни в нея и ние само ще можем да гледаме безропотно тази грозна картинка. Също както старите българи са гледали турците да отмъкват най-хубавите момчета за еничари, а красавиците - за харемите си.
Много българи днес не отглеждат деца и не се трогват особено от тази гнусна европейска перверзия, маскирана като борба срещу насилието.

Не може с насилие да се лекува друго насилие. Лекува се с правилно възпитание. А в хомосексуализма няма нито правила, нито морал, нито живот.

автор: Нора Стоичкова

duma.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Под игото на ЕС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!