"Доброто ченге" Харизанов: Със затихващи функции е политическата кариера на Асен Василев, а не миньорската професия

Преди да обърне плочата от €вроатлантиче$ката страна на пТО: За добив на метали ще бъдат нужни още много миньори и точно нула асенвасилевци

В бензинова кола има 17 кг медни проводници. В електромобил са над 50 кг, плюс 500-600 кг редки метали в батерията. И тези суровини се добиват от МИНЬОРИ, а не от фалирали продавачи на самолетни билети

Георги Харизанов

Хубаво е някой умен човек /Найо Тицин, седни си/ да обясни на Асен Василев, че със затихващи функции е политическага му кариера, а не миньорската професия.

Политкоректният дебилизъм “Зелен преход” е невъзможен без неколкократно увеличаване на добивите на минната индустрия. Невъзможен.

В бензинова кола има 17 кг медни проводници. В електромобил са над 50 кг, плюс 500-600 кг редки метали в батерията. И тези суровини се добиват от МИНЬОРИ, а не от фалирали продавачи на самолетни билети.

И ако не сме малоумни като държава /което напоследък е доста спорно/ ще развием и увеличим многократно минната ни индустрия и ще продължим да сме водещ производител на мед и бъдещ такъв на волфрам, злато и много други.

За което ще бъдат нужни още много миньори и точно нула асенвасилевци.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: epicenter.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!