Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Някой сериозно се е заел да ликвидира американския политически проект в България - и го прави методично и планомерно

Strahil Angelov

След като се опитаха да ошмулят парите от ЕС за плавен енергиен преход, но бяха хванати от "партньорите" си, Денков и веселата му компания смутено обясниха, че са се "объркали"!

Тези вече наистина ни мислят за пълни идиоти! Как така е станало объркване бе Денков? Та вие сте наместили почти два милиарда за вашите фирми, а на енергетиката сте казали "майната и" и сега ми обяснявате, че това било "неволна грешка". Логично, този дребен и неволен "пропуск" доведе до нова вълна от справедливо недоволство - този път сред миньори и топлоенергетици, чиято съдба е поставена на карта заради изострения апетит на т.нар. "управляващи". Това е поредния скандал, който ще ескалира в протести срещу групичката на Галя от посолството. Най-вероятно проблемът ще се реши и то от същите хора, които го посочиха, но разбира се след като Денков поеме поредната порция бой.

Някой сериозно се е заел да ликвидира американския политически проект в България - ПП ДБ и го прави методично и планомерно. Всеки божи ден излиза на бял свят по някоя гадост сътворена от това жалко подобие на правителство. За няма и сто дни ротационния кабинет не е взел нито едно добро и популярно решение - само най-долни низости и мерзости. Цялата дейност на Денков и привидно "подкрепящото" го мнозинство се състои в налагане на русофобия по един талибански начин, който определено постига обратен ефект и разбира се неизменната "помощ" за потъващата Украйна. Естествено, покрай това, че всеки ден се кланят на восъчни фигури и всячески се опитват да демонстрират лоялност към тях без никой да им я иска, постоянно и упорито се опитват да си откраднат нещичко, но НЯКОЙ всеки път ги хваща. Явно Денков и некадърните му министри не разбират, че украинския проект е пред закриване и продължават да кряскат "слава Украини" с цяло гърло, вярвайки че това ще се хареса на посолството и Галя ще препоръча да останат в Министерски съвет още мъничко и ще "разпореди" на Бойко да си затвори очите та да могат да чопнат нещичко, въпреки че е повече от очевидно, че те реално нищо и никого не управляват.

Това правителство е "турнато", за да послужи за социален отдушник, а Денков е най-обикновенна боксова круша и контролиран дразнител. Дори и визуално всичките тези хора изглеждат грижливо подбрани, така че да предизвикват максимално отвръщение и погнуса. Всяко тяхно появяване води след себе си вълна от омраза, която на моменти ескалира от призиви за агресия до присмех и подигравки.

Всичко това ме навежда на мисълта, че някой активно работи с цел превръщането на българите в яростни американофоби. Ежедневно и методично! Ако е така, това означава, че Чичо Сам се приготвя да си ходи и преди да напусне ще се погрижи да си спази договорката и да остави на следващия една "добра" среда, която да го приеме бързо и лесно за свой. Това неминуемо води до логичният извод, че най-ефективния агент за влияние на Русия у нас е самата Галя - тя постига най-бърз, видим и неотменим резултат!

Другият вариант е, че чисто и просто толкова си могат, а кирчовщината е проникнала и се е мултиплицирала в центровете за влияние, от където ни се пробутват всичките тези карикатури. Ако е така, очевидно кураторите въобще не познават нашия народ и много жестоко са се объркали, а всичките им пари и дългогодишни усилия са отишли на вятъра, както и тези за Украйна и нейната несъстояла се велика "победа", която трябваше да унищожи Русия.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!