Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всичко прилича на един добре организиран фарс! ГЛАСУВАЙТЕ С ХАРТИЯ! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И ВСИЧКО ЩЕ ИМ СЕ ОБЪРКА!

Strahil Angelov

ГЛАСУВАЙТЕ С ХАРТИЯ! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И ВСИЧКО ЩЕ ИМ СЕ ОБЪРКА!

И ПОМНЕТЕ - КАЗИНОТО НИКОГА НЕ ГУБИ! СЪЩОТО Е И С МАШИНКИТЕ....

"Надявам се", че не може да се манипулира софтуерът на машините за вота. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ председателят на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова."Казвам "надявам се" по две причини - първо, нито аз, нито моите колеги сме софтуерни експерти. На следващо място - дали може да се манипулира софтуера би трябвало отговорът да се търси в институциите, на които държавата е поверила проверката му - сред тях са ДАНС и МВР", обясни Нейкова.

Машините за гласуване могат да се манипулират, държавата няма контрол върху софтуера

„Смартматик“, доставила машините за гласуване, е разследвана в скандал с подкупи за $4 млн.

Машините за гласуване на „Смартматик“ отчели 250 млн. регистрирани избиратели при действителни 50 млн. във Филипините

Жената искренно се надява! Една частна фирма "гарантира", че с въпросния софтуер всичко ще бъде "наред", а МВР щяло да провери - "нашето МВР" както каза Кирчо Петков в онзи програмен запис от съвещанието на колективния орган на партията му.

Освен доверието в политиците, започва да рухва и това в самият процес на избирането им. Всичко прилича на един добре организиран фарс. Първо медии и социолози ни внушават определено "класиране", което явно е договорено другаде и след това софтуера го възпроизвежда и по този начин на всички ни изглежда достоверно. Истината е, че изборите просто формализират предварително направени договорки и въпросните машини са едно улеснение, което да възпроизведе желания резултат.

Оказва се, че хистерията, която се разрази когато бе върната възможността да се гласува и с хартиена бюлетина, никак не е случайна. Спомнете си как се тръшкаха представителите на т.нар. "добри сили" и "партии на протеста и промяната", когато се гласуваха промените в Изборния кодекс. Видимо машините на "Сиела норма" им бяха жизнено необходими и впоследствие всички разбрахме защо от думите на простодушния шарлатанин Кирчо, който обясни, че "ако ги оставим да се репрезентират свободно, с ДБ и с всико имаме максимум 10%. Останалото е ала-бала с президента".

Излезлият наскоро репортаж на Цанов, който бе заплашен от Алексей Петров, защото започна енергично да иска проверка на машините за гласуване и заложения софтуер, допълнително потвърждава тезата, че политическия проект на посолството е във властта против волята на българския народ, който реално не гласувал за тях, а изборът е направен от устройства, които са под контрола на съмнителни паралелни структури.

В тази ситуация е далечч по-разумно да се ползва хартиената бюлетина, въпреки всички резерви, които някои биха изтъкнали и то масово. Това е единственият шанс да се объркат сметките и предварително направените задкулисни договорки.

П.С. Страхувам се, че ще дойде ден, когато технологиите ще изместят човешките взаимоотношения. И тогава светът ще се напълни с идиоти. Алберт Айнщайн.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!