Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ама тоя академик е просто невероятен! 20 години след приемането ни в НАТО и 16 години след приемането ни в ЕС, ни НЕ СМЕ ИНТЕГРИРАНИ! Да не говорим за умопомрачителното

Ама тоя академик е просто невероятен! Днес стана ясно, че 20 години след приемането ни в НАТО и 16 години след приемането ни в ЕС, ни НЕ СМЕ ИНТЕГРИРАНИ. Да не говорим за умопомрачителното отразяване в някои медии, че трябвало да се ИНТЕГРИРАМЕ с Европа, в която ние като държава съществуваме точно от 1342 години. Оттогава ние сме в Европа! Ако 20 години не им стигнаха да ни интегрират, значи е време да се дезинтегрираме.

Много си тъп, Денков! Много..... Но при Киро и Ристьо нЕма ни един умен. Нито един! Кухо. Празнота.

Всичките ни налични оръжия са незабележими за новите видове руски оръжия, както и за тези на КНДР. Не се сещам за по-голяма заплаха. Така че, като даваме всичко, поне да не съжалявам, то и без това не ни върши работа. Знам, че все още има хора, които мислят, че Ердоган ще ни нападне и превземе. Това ми омръзна да го коментирам. Както ми омръзна и ступорът, в който изпадам всеки път, когато срещна умен и подготвен човек, който мисли, че Путин ще натисне ядреното копче. Наистина има и такива!?!

Тагарев подготвя: Информиран съм, че има предпоставки за инциденти в Черно море

Анастасия Гешева

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Много си тъп, Денков! Много..... Но при Киро и Ристьо нЕма ни един умен. Нито един! Кухо. Празнота

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!