Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Та, да попитам, ние с какви гащи сме тръгнали?!? И защо без памперси!?! Ще потрябват!

Руската федерация ни припомни официално, че СССР ни е дал ракетите С-300, за да се отбраняваме и в договорът за доставка изрично е записано, че нямаме право да ги предоставяме на трети страни без изричното разрешение на Русия. Тоест, направо ни казват, че с решението си, Народното събрание е нарушило международен договор и то свързан с военна техника. Съвсем случайно една от страните по този договор е държава, от която и САЩ се страхува и се опитва да я пребори, като хвърля срещу нея трети страни. Та, да попитам, ние с какви гащи сме тръгнали?!? И защо без памперси!?! Ще потрябват!

Русия никога не е била държава, която да позволи неуважение, особено от държава като нашата в момента, управлявана от членове на прайда, без армия, със самолети на чертежи. То, разбирам смелост, ама пинчер да се опитва да хапе мечка, ми се струва леко нецелесъобразно и неразумно - за пинчера най-вече. И спокойно - руската мечка няма да ни изяде. Не заради великите ни евроатлантически партньори, които нямат топки директно да се изправят срещу нея, нито заради храбрата ни българска армия, която маа гащи по паради. Заради общото ни минало, история и ако щете, сантименталност заради това, че са ни освободили и си ни знаят що за стока сме. Но не означава, че няма да има последици и то доста неприятни за нас. 

Да дадеш на братска държава ракети, за да се отбранява срещу враговете, и то безплатно да ги дадеш и след това тая неблагодарна държава да ги даде на твоя враг да ги използва срещу теб, какво според вас е? И какви ще са последиците? Магарев, овалян в катран и перушина и с панделка на врата на сребърен поднос, може и малко да смегчи последиците, макар и виновните да са доста. Включително и ние, че търпим тия прайдуващи да се гаврят с България!

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пинчер да се опитва да хапе мечка, ми се струва леко нецелесъобразно и неразумно - за пинчера най-вече

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!