Слави за Хекимян: Проправял ли е пътя на ГЕРБ в медийното пространство?

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира кандидатурата на Антон Хекимян на ГЕРБ за кмет на София в профила си във Фейсбук. Слави отваря темата за морала и действията му като шеф на новините в бТВ.

Ето и целия му пост:

Всеки български гражданин, който отговаря на условията на закона, може да бъде кандидат за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян явно отговаря на условията на закона.

Но дали отговаря на условията на морала?

Да приемем, че онзи ден Бойко Борисов му е предложил, вчера той си е подал оставката като шеф на новините на БТВ и днес се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. Всичко това е малко вероятно.

По-вероятното е той да симпатизира на ГЕРБ отдавна и като шеф на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство. Разбира се, не знам дали е така, но така е най-логично. Не е незаконно, но е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България. Нали Бойко Борисов наричаше журналистите мисирки. Явно има и един мисир. Така че, между представителя на мисирките и представителя на лъжците, аз избирам Ивайло Вълчев. Той е ваш представител!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Слави за Хекимян: Проправял ли е пътя на ГЕРБ в медийното пространство?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!