Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПИК: Всички се смеят, но Бойко е твърд - издига Хекимян за кмет! ТЕЖКИ ВЪПРОСИ към лидера на ГЕРБ и БТВ

"Всички се смеят, но Бойко е непоколебим - издига Хекимян за кмет!"

Това призна пред ПИК висш кадър от ръководството на ГЕРБ.

Както медията ни първа написа вчера, бившият водещ от БТВ е смайващата кандидатура на най-голямата партия за столичен градоначалник.

И тук идват резонните въпроси:

1. Как така за една нощ шефът на "Новините" на частната национална телевизия е изживял "катарзис", пуснал е оставка и е бил трансфериран в политическа партия?

2. Били ли са обективни новините и публицистиката на БТВ под ръководството на Хекимян, или са служили на партийната линия на ГЕРБ?

3. Кой е номинирал Хекимян за кмет от ГЕРБ? Кому изобщо е хрумнало? Защото това не са местните партийни структури...Какви са общите ценности между Хекимян и партията, откога и дали изобщо той изповядва идеологията й?

4. Докога БТВ ще бъде инкубатор на партийни лидери? В тази телевизия журналистика или политика правят? Какво мислят собствениците на медията за поведението на своите знакови лица и колаборацията им с политиката? Как оттук нататък изобщо да вярваме в обективността на БТВ?

5. Каква е компетентността на Хекимян по проблемите на столичния град? Има ли той програма за развитие и управление на София и каква е тя? 

6. Вярно ли е, че Хекимян се е сдобил с диплома от Факултета по журналистика към Софийския университет "Св. Климент Охридски", десетилетия след като е завършил семестриално и извън процедурата? По какъв ред е издадена тази диплома?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ВИСШИ ИЗТОЧНИЦИ ПРЕД ПИК: Всички се смеят, но Бойко е твърд - издига Хекимян за кмет! ТЕЖКИ ВЪПРОСИ към лидера на ГЕРБ и БТВ - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!