Следвайте "Буднаера" в Телеграм

BNEWS: Кристалина Георгиева е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София!

Готвената от Борисов за премиер на ГЕРБ Кристалина Георгиева ще е кандидатът им за кмет, научи BNEWS. За целта бившият вицепрезидент на ЕК, главен СЕО на Световната банка и сега шеф на МВФ ще трябва да жертва поста си на върха с бюджет от трилиони, за да управлява 1 милиард евро в София. Възможно е тя да търси нов пристан в края на забележителната си международна кариера, а после да щурмува поста на президент на мястото на Румен Радев.

Коментар на Николай Бареков:

BNews Bg никога не е твърдял, че Хекимян ще бъде кандидат на ГЕРБ. Твърдим, че това ще е подигравка с партията, с БТВ и с демокрацията у нас. ГЕРБ си имаха подготвен, макар и нехаризматичен кандидат. Ако няма да е Георги Георгиев, Борисов би следвало да е убедил някой наистина известен българин в чужбина с профил и дебело CV сред световната либерална аристокрация, за да удари ПП-етата в сърцевината. Не знам дали има право да се кандидатира за кмет, но уседналостта не се брои за местните избори. За тях важи адресната регистрация, а това би позволило Кристалина Георгиева да си вземе отпуск и да се кандидатира за кмет на София от ГЕРБ. Хекимян може да и бъде пиар и да и носи водичката. За това става.

Ето какво написа евродепутатът Александър Йорданов на заспиване в социалните мрежи:

Тази вечер ще спя сладко, сладко, защото вече знам името на кандидата на ГЕРБ за кмет на столицата. Знам и че СДС ще го подкрепи. Сигурен съм, че отрочето от комунистическа и ДС фамилия, издигнато от ПП-ДБ, няма никакъв шанс за кметския пост. И още нещо. Излишно се вълнуват някои журналисти. Съветвам ги да не киснат до късно тази вечер. Нека да си легнат нормално, да се наспят и утре да приемат реалността. Защото с фантазии и нерви, с измишльотини и празни приказки, се живее до време. Приятна вечер!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПЪРВО в BNEWS: Кристалина Георгиева е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!