Романсът между Кирил Петков и Бойко Борисов. И Лена, която ревнува

АВТОР:  ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ

Днес Бойко Борисов скочи на ДАНС, които си позволиха да ошамарят в декларация Кирил Петков, задето се бърка в работите на службите за сигурност. И издава класифицирана информация.

Излиза, че службите за сигурност у нас не са деполитизирани и партийните лидери могат публично да ги навикват. Поне според Борисов, който не коментира темата, че новата му романтична тръпка Кирил Петков (Лена сигурно вече ревнува!) е издал класифицирана информация.

Отдавна е известно, че тези хора са над закона, а главният прокурор Сарафов ги обслужва и никога не би им потърсил сметка.

След това Бойко Борисов се зарече на всички балотажи да подкрепи кандидадите на ППДБ.

Това означава, че в София, примерно, при балотаж Васил Терзиев - Вили Лилков, ГЕРБ ще вика за кандидатата на Държавна сигурност.

Честито на герберите! Защо ГЕРБ направо не се влее в ППДБ, защо не си станат официално една партия? На практика какво ги отличава?

Изобщо Бойко Борисов се удави в пиара. Трудно можем да си представим по-самоунищожителни думи и послания. По-обезкуражаващи знаци пред електората му преди изборите. 

И все пак е той доволен. Водел със седем процента според проучванията. Не казва обаче сред какъв процент гласували. Дали стигат 25? Смята ли, че сглобката има някаква представителност? И дали наистина щеше да води, ако "на терен" се бяха появили смислени кандидати и партии, независими от двете посолства? Български партии, не американски, украински или руски...

Но как да се появят, след като целият финансов ресурс, всички медии, целият бизнес са похитени от "некоалицията"? Класически авторитаризъм и компрадорство в една държава, функционираща като колония. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Романсът между Кирил Петков и Бойко Борисов. И Лена, която ревнува - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!