Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ГЕРБ-София скандализирана от Хекимян. ИМА ЛИ ПЪТ НАЗАД?! Вълна от недоволство срещу Борисов, а той...

АВТОР:  ПИК

Градската организация на ГЕРБ е буквално скандализирана от новината, че партията издига за кандидат кмет в столицата Антон Хекимян, съобщиха депутати. Срещу Борисов се надига тежка вълна от недоволство, не само от София, а и от страната.

Все повече проличава идеята София да бъде подарена на либерално десните и наложен моделът на сглобката в най-големия град в България.

Според социологическо проучване, възложено от ПП/ДБ, същите печелят на първи тур в София и губят балотажа. Този факт никак не се харесал на Кирчо, Кокорчо и компания и поради тази причина социологията не е публикувана.

За да може да им подари победа, Борисов трябва да издигне наистина много слаб кандидат, какъвто е Хекимян. Същият не е харесван дори като лице от големия екран, а какво остава на политическата сцена.

При такъв кандидат шансовете на Вили Лилков да стигне балотажа и дори да го спечели се вдигат многократно.

Оказва се, че в София активно гласуващите не искат кандидат близък до ДС, какъвто е Васил Терзиев.

Скандален е и фактът, че ГЕРБ разполага с добър антипод на Терзиев. Това е председателят на СОС Георги Георгиев, който е надъхан до крайност, има солидно образование от Кингс Колидж в Лондон, преподава в СУ, автор е на учебници по право. Стои добре и определено е избираем. Въпреки това, Хекимян е предпочетен.

Всичко това говори, че Борисов иска сам да потопи партията си в столицата. 

“В структурите на ГЕРБ буквално всичко ври от новината кой ще бъде кандидатът ни. Някои колеги смятат, че това е шега. Но тези, които знаят грозната истина, са дълбоко потресени и обидени и едва ли ще работят за подобна кандидатура. Вчера новината бе потвърдена в чата на парламентарната група", коментира пред ПИК депутат от ГЕРБ-София.

По всичко личи, че Борисов в момента мисли, след като е видял негативните реакции и подигравките в социалните мрежи. Какво ще измисли и каква е целта му, знаят само той и партньорите му от сглобката, чиито интереси обслужва любезно вече няколко месеца.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ГЕРБ-София скандализирана от Хекимян. ИМА ЛИ ПЪТ НАЗАД?! Вълна от недоволство срещу Борисов, а той... - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!