Следвайте "Буднаера" в Телеграм

А тази новина, мина така, по терлици: Дни, преди да изгонят руските духовници от черквата "Свети Николай", амбасадорът на САЩ е събрал на обучение в Пловдив български духовници


Георги Симеонов

А тази новина от 4.09.2023,мина така,по терлици.Дни , преди да изгонят руските духовници от черквата "Свети Николай",амбасадорът на САЩ е събрал на обучение в Пловдив български духовници.

"Пловдивският митрополит Николай прие американския посланик у нас Кенет Мертен. Официалното посещение се състоя в приемния салон на Митрополитския дом, съобщиха от пловдивската епархия.

Гостът бе посрещнат от митрополита, епископите Арсений Знеполски и Висарион Смолянски, архимандрит Максим, Тодор Хаджиев – протосингел при Пловдивска митрополия. "(Марица)

Какво си е говорил Хаитянина с източноправославни духовници никой не знай.Освен за някоя уйдурма?Кенет Мертен преди да дойде в София беше в Хаити като шарже д’афер в продължение на шест месеца,2021.И ..оттогава насам"Вече над две години Хаити тъне в хаос. Престъпните банди не спират да тормозят хората. Особено тежко е положението в столицата Порт о Пренс, където бандите контролират 80% от територията на града."(DW)

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!