Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Отивайте си в Америка“: Молдовски фермер откри американски войници в градината си (ВИДЕО)


Източник: X/Twitter

Нелеп инцидент се случи с молдовски фермер по време на военното учение Rapid Trident, организирано от Европейското командване на САЩ съвместно с Молдова и Румъния. Видео, заснето от молдовски мъж, държащ в ръцете си бебе, показва група тежковъоръжени мъже във военни униформи в градината пред къщата му.

От записа става ясно, че групата е съставена от молдовски и американски военни. Не е ясно как войниците са се озовали в градината на фермера и дали са се объркали. Потребители в социалната мрежа X предположиха, че или са се загубили, или са търсили плодове в градината.

Фермерът започва да се кара с войниците, държейки бебето си, което също е в шок от ситуацията. Мъжът се обръща към тях: „Откъде сте?“ Получава отговор: „Америка“, при което казва: „Отивайте си у дома, в Америка.

На видеото се вижда друг американски войник, който казва, че помагат тук. Молдовският фермер отговаря: „Вие ми помагате? Вие не помагате. Вие направихте войната, какво правите тук, връщайте се в Америка, тук няма руски войници“.

 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: „Отивайте си в Америка“: Молдовски фермер откри американски войници в градината си (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!