Алексей Петров предсмъртно: Христо Иванов докара Пеевски в коалицията. Петко и Киро са бесни. Не ни беше такава уговорката – При фалшифицирани избори гамени влизат в управлението и

АВТОР:  НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

Сетих се за този разговор покрай хиперактивността на Пеевски, новия говорител на правителството, който обещава да реши кризата със земеделците "до обяд". Смятам, че е важно да го разкажа публично.

Няколко дни преди да го разстрелят, на кортовете на Правителствена болница, Алексей ми сподели пред други двама, също от карето (свободен цитат по смисъл):

"Знаеш ли, ти май беше прав за тая коалиция. Нещата стават все по-извратени. Не го мислехме Пеевски да участва, той въобще не влизаше в уговорката. Трябваше да са само ГЕРБ, ПП и ДБ.

При фалшифицирани избори гамени влизат в управлението и създават несигурност и обречена държаност!

И знаеш ли кой го докара? Не, не беше Бойко, а Христо Иванов. По негова идея е участието на ДПС и Пеевски. За да си подсигури Христо съдебната реформа и да си сложи свои хора в новия ВСС.

Те явно са си близки отдавна, не забравяй, че майката на Христо е приятелка с Доган от много години...Росенец и протестите явно са били уговорен цирк.

Сега Киро и Петко са бесни, Петко иска да говори пред медиите и да се разграничава от Пеевски. Съзнават, че така си губят партията и електората, а Христо ги измами..."

Всеки, който е бил наясно с отношенията ми с Алексей, знае, че няма да тръгна да си измислям. Той беше в час с всеки ход на правителството, с тенденциите в коалицията, не просто ги "сглоби" или "логистира".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО В ПИК! Алексей Петров предсмъртно: Христо Иванов докара Пеевски в коалицията. Петко и Киро са бесни. Не ни беше такава уговорката - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!