Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Много важно е какво в действителност искат протестиращите и е хубаво да ни уведомят... Ако искат Оставка на правителството е едно. Съвсем друго е, ако искат


Протестът продължава и днес. Земеделците дадоха срок на кабинета до 20.09.23 да подпише меморандум

Лилия Божкова

Аз, ако съм организатор на този протест и искам оставката на това правителство - включително, защото съм обидена на гризача, който ме е нарекъл "терорист" ще поведа колона през полето - да ги видя полицаите как ще ме спрат и как ще ми ограничат правото на придвижване, защото щефовете им са назначени от ПП/ДБ и си пазят властта. И други маневри бих извършила, дето на властта ще им се препотят не само дланите .

Ама ... не съм.

Знам за колко часа е обявен протеста, но ми направи впечатление, че в 06.00 часа пред поделението на Врана, където се намират жандармерия, полиция и барети - няма никакви коли. Няма командировани от провинцията, а това може да означава, че ... "жегата" е някъде другаде.

Вече има клипове от, които е видно, че полицията спира колона със земеделска техника.

Лично за мен е много важно какво в действителност искат протестиращите и е хубаво да ни уведомят и нас, за да не се окаже, че се надяваме напразно.

Ако искат Оставка на правителството е едно.

Съвсем друго е, ако искат пари или спиране на вноса на зърно от Украйна.

Респективно и действията им ще са различни.

Например, ако искат да свалят властта би трябвало да заобиколят постовете на полицията като пуснат част от техниката по магистралите, а с друга част от механизацията стигнат до главните пътни артерии и ги блокират, като минат през баири и полета, което за техните машини не е проблем. Докато полицията се разправя с едните, другите ще са заобиколили и блокирали пътното платно и, ако удържат 5 дни - ще имаме нови избори.

Ако целта им е пари - няма какво да го коментирам.

Добро утро!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!