Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разбрахте ли нещо от това, което са се "РАЗБРАЛИ" протестиращите и ДЕНКОВ пТО?

Милена Върбанова

"Безпощадно ясно" е само едно - че от тоя кабинет нищо не зависи, решенията се вземат в Украйна, тоест в ЕС, тоест в САЩ, тоест в Монсанто. Денис Шмигал щял да спусне по телефона нареждания към слугата си Денков Мигал. Всичко е ала-бала и долнопробно извъртане, колкото да се приберат тракторите и мушморокът да излезе читав от подлеза. Някакви пари сигурно ще се раздадат до 30 септември - на когото трябва. А ти народе ще дъвчеш уран наш насущни. И ще вярваш, че никакви отровни вещества не са открити в украинското жито, собственост на американските монополи. И да не вярваш, пак ще плюскаш, каквото ти подхвърлят.

Земеделците и животновъдите не са получили дори празни обещания от сглобката. Те не са получили нищо! 

Ще си отидат ли с празни ръце, унизени и изиграни? Единственият ход, който е нужно да направят в момента, е да атакуват жълтите павета с тежките си машини. Това е коз. Всичко останало е гавра.

"Възраждане", БСП, Левицата и "Референдумът" трябва веднага да призоват не само симпатизантите си, но и целия български народ в подкрепа на хората, които произвеждат ХЛЯБА на България. Ако отново "пропуснат" мига, значи плюят на политическия си кредит и ще им остане само кредитът от посолствоТО - тоест от Монсанто.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: РАЗБРАХТЕ ЛИ НЕЩО ОТ ТОВА, КОЕТО СА СЕ "РАЗБРАЛИ" ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ДЕНКОВ?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!