Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГОРЕЩ СЛУХ! Заместник на Кирил Вътев извикан спешно на инструктаж в американското посолство заради сагата със земеделците?

АВТОР:  ПИК

След провала на срещата на министерство на земеделието в столичен хотел, където не дойдоха представители на земеделския сектор, зам.-министър Александър Йоцев, спешно бил повикан на инструктаж в американското посолство. Това разказват пред ПИК потресени служители на хотела, които дочули как Йоцев заявил пред свой познат, че бърза, понеже го чакали на "Козяк".

Йоцев тръгнал веднага след второто заседание на Комитета по наблюдение на Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони, на което присъстваха единствено чиновници от ресорното министерство.

Както ПИК по-рано днес информира, представителите на земеделския сектор не отидоха на срещата и столовете им останаха празни в залата.

На Йоцев му се наложило да отмени всички свои срещи до 17:00 часа днес, за да може да "отиде в американското посолство", както споделил самия той на излизане от заседанието пред своите колеги. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГОРЕЩ СЛУХ! Заместник на Кирил Вътев извикан спешно на инструктаж в американското посолство заради сагата със земеделците? - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!