Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошко Йорданов: Ако дронът беше руски, Тагарев щеше да е върху дрона, под дрона, с дрона и на снимки с дрона

Ако беше руски дрон, Тагарев щеше да е върху дрона, под дрона, с дрона и на снимки с дрона. Това заяви Тошко Йорданов от ИТН относно падналия край Тюленово дрон, предаде репортер на "Фокус". Той посочи, че най-вероятно е украински и му е интересно от коя страна е дошъл боеприпасът за този дрон.

Председателят на ПГ на "Има такъв народ" също поиска оставката на военния министър Тодор Тагарев след случая с дрона край Тюленово.

Според Йорданов Тагарев "се държи като министър на отбраната на чужда държава". 

"Интересно ми е да разберем боеприпасът от коя страна е дошъл", каза още той пред БНТ.

Йорданов коментира и протеста на земеделците, като заяви, че ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ са вдигнали забраната за внос от Украйна по най-безумния начин.

"Ще перефразирам една стара българска поговорка - който сее ветрове, ще жъне комбайни. Имат светлия пример от съседните държави като Полша, Унгария и Словакия, които постъпиха национално отговорно спрямо техните производители. В България на първо място би трябвало да бъдат българите, след това партньорите от ЕС и НАТО, защото тук става дума за икономика".

Източници: "24 часа", Агенция "Фокус"

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тошко Йорданов: Ако дронът беше руски, Тагарев щеше да е върху дрона, под дрона, с дрона и на снимки с дрона | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!