Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Страхил Ангелов: ДА ДОЙДАТ ТРАКТОРИТЕ! – Денков: Има разнобой между различните производители за украинското зърно. Проблемът на зърнопроизводителите е решен


Хер Флик - Хелга, Денков не преговаря с терористи и не яде хляб. | Facebook

Има разнобой между зърнопроизводителите, животновъдите и производителите на плодове и зеленчуци и също така с някои други производства, защото техните интереси са разнопосочни". Това заяви в понеделник премиерът Николай Денков по повод протеста на зърнопроизводителите в страната. Той подчерта, че в момента основните организатори на този протест са само зърнопроизводителите. 

Премиерът припомни, че още в края на юли животновъдите са се обявили за отпадане на забраната за внос на украинско зърно.

"Например, в срещата с животновъдите огромното болшинство от организациите, които участваха там казаха, че са за отпадане, защото всъщност цената на фуража би паднала или поне не би се вдигнала, ако имаме внос от Украйна", каза Денков.

Орбан: Сделката за украинското зърно е глобална измама. Нас ни излъгаха, а Африка не получи и един хляб (видео)

Премиерът посочи, че решението за зърното не може да се взема само от производителите. "Това е решение, което трябва да отчита общата икономическа и политическа ситуация. То се взема от МС и от Народното събрание", каза той.

Разследване в Полша: Ядем хляб от над 100 тона украинска пшеница, предназначена за производство на лепила и шперплат

Strahil Angelov: ДА ДОЙДАТ ТРАКТОРИТЕ!

Денков се държи като губернатор на украинска провинция, в каквато сглобката превърща България! От Украйна щели да ни кажат какво и колко ще изнесат през страната ни. В момента Родината ни е буферна зона, през която ще премине продукцията на Монсанто отгледана в Украйна, а българското правителство просто администрира процеса и стриктно изпълнява указанията. С две думи, България е треторазрядна колония!
Снощи, преди да отиде да си легне, Денков даде пресконференция. Появи се, слизайки от мрачното полуосветено стълбище в Министерски съвет и застана на трибунката съвсем сам. Нямаше никой от шумният му антураж, нито някой от тези, които го назначиха - сам като куче! Пребледнял и видимо уплашен обясни, че няма намерение да се извинява на българските земеделци, които нарече терористи, не отрече, че е разпоредил на МВР да оказва натиск над участниците в протеста и най-цинично и арогантно се опита да направи внушения, които целят да се настрои градското население срещу тези, които на практика го хранят с труда си! Селото срещу града! Отново и отново повтори един гнусен и долнопробен пропаганден наратив, според който протестирали тези, които получили "лъвския пай" от субсидиите и постоянно натъртваше на това, че става дума само за зърнопроизводители. Истината е, че днес на протест излиза целият сектор земеделие - всичко каквото остана от българското селско стопанство! Пчелари, овощари, животновъди, тютюнопроизводители, зеленчукопроизводители и всякакви други "терористи", а не само "зърнари", както се натрапва от правителствената пропаганда.
В пресконференцията си, Денков се обърна към индоктринираните и фанатизирани свои основни поддръжници, които пребивават предимно в централната част на София, както и към нишовата група на заинтересованите от това жалко подобие на управление, а не към българския народ. Видимо идеята е, утре когато земеделците дойдат в София, на жълтите павета срещу тях да бъде изкарана соросоидната креслива тълпа, която да издигне русофобски лозунги и да обяви нашите сънародници за агенти на Москва, милионери и хомофоби, които пречат на "нормалните хора" да живеят спокойно и щасливо, управлявани от добрият академик Денков и жалките типове, които го издигнаха под зоркия поглед на посолството и впоследствие го назначиха за премиер.
Не намирам по-смислено послание към лицето Денков от превода на написаното от невидимата ръка на стената, който старозаветния пророк Даниил прочита на самозабравилият се Валтасар, осквернител на Свещените златни съдове от Соломоновия Храм, а именно: "ПРЕТЕГЛЕН СИ НА ВЕЗНИТЕ И СИ ПРЕЦЕНЕН КАТО НЕДОСТАТЪЧЕН, БОГ Е ПРЕБРОИЛ ДНИТЕ НА ЦАРСТВОТО ТИ И ГИ Е СВЪРШИЛ"

 

Денков: "Основният проблем, който поставят зърнопроизводителите, той е решен. Това нещо трябва да бъде ясно казано и всички да го разбират. Таса че протестът в момента е с икнания, които техният проблем е решен, или с искания, които не могат да бъдат решени, защото се слагат срокове, които няма как да бъдат изпълнени. Например, част от сроковете са свързани с нотификация от ЕК. Така че няма как ние да прескочим ЕК, трябва да се спазват правилата", добави премиерът.

Още преди ден премиерът обяви, че Украйна се е съгласила да наложи своеобразни ограничения за износа на зърно, така че да не стига до пренасищане на пазара у нас. Това беше разписано още в съобщението на ЕК от 15 септември, с която тя вдигна забраната над вноса на украинското зърно.

“Когато са готови за конструктивен диалог, да дадат знак. Няма да ги каня докато не кажат готови сме за диалог”, каза още Денков.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Денков: Има разнобой между различните производители за украинското зърно. Проблемът на зърнопроизводителите е решен | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!