Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГОРЕЩ АНАЛИЗ: ППДБ и ДПС в паника, искат да се отърват от Борисов

АВТОР:  ИВАЙЛО АТАНАСОВ

Цяла България тръпне да види кога Борисов щял да “разглоби” сглобката им с ортака Пеевски и техния Комсомол от ППДБ, а именно Бойкикев, Кирчо, Кокорчо, и по-зрелите Денков и Гнома. Трепетите на електората обаче са измамни.

Така бизнесменът Ивайло Дражев коментира пред ПИК сътресенията в сглобката и непрекъснатите трусове там, които заплашват всеки момент тя да се разтури.

Според него ППДБ, а и ДПС, искали да се отърват от Борисов, който изкадрувал цялата власт само за месец, и активно работят за нов площаден протест.

“Престъпната българска пародия на парламент, в която Кирчо, Бойкикев, Пеевски и Борисов пишат Конституция, сменят главни прокурори и ВСС-та, с хвърчащи листчета купуват картинки на самолети, вертолети, бронетранспортьори и подаряват десетки милиарди на лобисти, за да внасяме фалшиви и непотребни ваксини, да закриваме икономиката, селското стопанство и най-вече енергетиката, логично след няколко дни ще е под обсада от тракторите и комбайните, които утре може да последват и МТЛБ-тата, които подарихме на Украйна“, коментира Дражев и готвения голям протест на земеделски производители, който се задава в понеделник в цялата страна.

“БСП, групичката на Слави и тази на Костадин Костадинов отдавна трябваше да са напуснали този предателски парламент и на улицата и площада да призоват електората си за денонощни протести за свалянето на това престъпното управление и разпускането на Народното събрание“, посочи още той.

“Всички знаем, че депутатските заплати, бонуси и привилегии са благи, но след местните избори да не се чудят защо нямат ни един кмет, съветник или наместник, а през това време Бойкикев да се хвали с приключване на мониторинга, за което решение нито той, нито Пеевски и Борисов, а още по-малко харвардските измамници имат някакво отношение. Още миналата година в Брюксел съобщиха на Радевите шмекери, че мониторингът ще отпадне поради естествен изтекъл срок на годност, тъй като никой не го консумира и е безполезен“, подчерта Дражев.

“Ние от “Моя страна България“ и “Свобода” ще бъдем на площада днес, заедно със земеделските производители-терористи, докато със законни средства, в т.ч. комбайни и тракториq не свалим престъпната шайка от власт и не бъде разпуснат т.нар парламент на посолството! “Септември ще бъде май”, написа Гео Милев преди 100 години, но явно последователите на тогавашните кръволоци от днешната некоалиция на Кирчовците, Бойкикевците, Пеевски, Борисов и Гнома и техният лилипут Денков, не са чели и учили за погрома от септември 1923 г.“, завърши Ивайло Дражев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГОРЕЩ АНАЛИЗ: ППДБ и ДПС в паника, искат да се отърват от Борисов - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!