Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПИК: Тодор Тагарев с последна информация за дрона в Тюленово - към него била привързана мина, увърта дали е украински

АВТОР:  ПИК

Министърът на отбраната Тодор Тагарев даде последна информация за дрона в Тюленово. Той съобщи, към него е била привързана мина, но избяга да каже дали дронът е украински. 

За падането му набеди Русия, задето била започнала войната срещу Украйна. 

В деня на протеста се появи дрон край Тюленово. Имало и бомба

Било оценено, че имало риск за екипа, ако работата се подхванела през нощта. Затова и сутринта се пристъпило към обезвреждането му.

"Свързан е с войната, която Русия започна с Украйна“, пусна любимата си тема в обръщение Тагарев. И заяви, че имал предварителна информация чий бил дрона, но нямало сега да каже.

“Вече има случаи на паднали останки от дронове и други боеприпаси в Румъния, ние няма какво да си мислим, че тази война ще ни заобиколи. Предварителната оценка е, че това е мина“, продължи Тагарев, очевидно сондирайки общественото мнение как би реагирало на едно евентуално влизане на България в конфликта.

Той отговори на ПИК TV, че имало интерес към наши извадени от употреба боеприпаси, но не ставало въпрос за доставката на Украйна на ракетни комплекси С-300.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПИК TV! Тодор Тагарев с последна информация за дрона в Тюленово - към него била привързана мина, увърта дали е украински (ВИДЕО/СНИМКИ) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!