Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бомбата за Гешев - от убийците на Алексей Петров, Къро и брат Галев! Следите водят към правителството

АВТОР:  ПИК

Вътрешният министър Калин Стоянов нагло точно месец след разстрела на Алексей Петров:

"Ако питате дали имаме заподозрян, нямаме!"

Нямате, разбира се. Няма и да имате. И за атентата срещу Гешев нямате. И не просто защото сте некадърни (което е ноторно известен факт), а защото извършителят не може да разследва сам себе си.

Алексей Петров бе убит от държавата. От правителството и неговите архитекти. От сглобката, която сглоби. Като доктор Франкенщайн. 

Убиха го, защото свърши своята работа и стана неудобен. Разполагаше с компромати срещу тях, изискваше своя дял, обещаното, зам.-шефския стол в ДАНС, а те отказваха да му го дадат. Бе въпрос на дни да ги приключи той, ако те не бяха приключили него. 

Бомбата за Гешев бе поставена от убийците на Алексей Петров, убийците на Къро и убийците на брат Галев. И тримата - потенциални защитени свидетели.

Има и други защитени свидетели, чийто живот е поставен на карта. 

Главният прокурор трябваше да бъде сплашен и да хвърли оставка. Без Гешев и с главен прокурор Сарафов никой няма да разследва насериозно разстрела на Алексей Петров. Убийците ще се измъкнат и пак ще убиват, докато разпределят държавната баница.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Бомбата за Гешев - от убийците на Алексей Петров, Къро и брат Галев! Следите водят към правителството - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!