Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кънчо Стойчев остро към премиера: Трябва да защитавате националните интереси, вижте Полша, Унгария

Българското земеделие е мощно подценено. То би трябвало да е по-добре субсидирано, тъй като е част от националната сигурност. Не може да се върви против интереса на даже една баничарница, акцентира той.

На фасадата на Народното събрание написа: „Съединението прави силата”. Важно е взаимоотношението, то ни прави мощни, не единодушието. 

Това заяви социологът Кънчо Стойчев в предаването „Панорама” по Българска национална телевизия, който остро разкритикува премиера Николай Денков за неговата позиция да смени Трети март с 24 май като национален празник.  

Стойчев подложи на тежка критика и решението на правителството на пусне украинското зърно, нещо което не направиха нито Полша, нито Унгария подчерта той.

„Функцията на един политик би трябвало да е защита на българския интерес. Той би трябвало да е над всичко. Българското земеделие е мощно подценено. То би трябвало да е по-добре субсидирано, тъй като е част от националната сигурност. Не може да се върви против интереса на даже една баничарница”, акцентира той. 

„Политиците нищо не дават, те ръководят нашите пари и би трябвало да го вършат по най-хубавия метод. Субсидирането в нашата страна е накриво от дълго време. Хлябът да бъде български е въпрос на национална сигурност. Трябва да се пазят българските производители ”, изтъкна социологът.

„Дълг на българските политици са първо българските ползи ”, добави Кънчо Стойчев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кънчо Стойчев остро към премиера: Трябва да защитавате националните интереси, вижте Полша, Унгария

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!