Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бареков скочи на Денков: Да наречеш "терористи" 80% от народа си, а да управляваш с 30 депутати, е национално предателство. Оставка!

Денков се метна под трактора и каза за българските земеделци: „Аз с терористи не преговарям!“

Доживяхме и това – българското село и родното земеделие, изхранило 13 века народа на България, да бъде наречено „терористи“ от български министър-председател!

Оставката за Денков е неизбежна, а отчаянието го принуди бързо да стигне прага на своята компетентност и морален интегритет. Да наречеш терорист 80% от народа си, а да управлявавш с 30 депутати е национално предателство и преврат с узурпация на властта в полза на чужди сили. Тези хора са слуги, а не управленци с грижа за народа си.

„Аз с терористи не преговарям“, това каза премиерът Николай Денков по повод организирания протест на зърнопроизводителите в страната.

„През последните два дни те започнаха да се държат като терористи. Използват фалшиви аргументи, поставят искания сега, веднага нещо да се случи. Аз с терористи не преговарям“, заяви премиерът пред bTV.

Той допълни, че очаква зърнопроизводителите да дойдат на масата за преговори и да говорят по същество.

Недоволството на зърнопроизводителите дойде след като беше гласувана отмяната на забраната за внос на зърно от Украйна.

Ето карта на протестите в цялата страна и В списъкя на всички „терористични организации“, както ги определи Денков, са повече от 30 национално представителни фермерски и земеделски организации от животновъди и пчелари до зърнари, зеленчукопроизводители и производители на земеделска техника.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Денков се метна под трактора и каза за българските земеделци: "Аз с терористи не преговарям!" - Би Нюз - Топ новини от България

Бареков скочи на Денков: Да наречеш терористи 80% от народа си, а да управляваш с 30 депутати, е национално предателство. Оставка! - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!