Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината скъпи приятели е, че чрез разрешаване вноса на украинско зърно се цели въвличането на България във

Димитър Байрактаров

Наблюдавам дебатите в Народното събрание за разрашеване вноса на зърно от Украйна. Наслушах се на какви ли не небивалици и всичките те, представете си, били с "грижа" за народа. "Икономическите" аргументи, че цените на хляба и олиото щели да станат по-ниски са пълни глупости.

Особено съм впечатлен от "аргумента", че чрез разрешаване вноса на зърно от Украйна се спазвали пазарните принципи!!!

Истински гении си имаме!

Ами като искате пазарни принципи, защо не разрешите вноса на зърно от Русия? Руското зърно е още по-евтино!

Истината скъпи приятели е, че чрез разрешаване вноса на украинско зърно се цели въвличането на България във военния конфликт.

Нима забравихте, че Русия ясно заяви, че няма да допусне износ на зърно през Черно море, докато не се разреши износ на руско зърно.

Неслучайно Тагарев заяви, че край Ямбол ще се строят военни градове на НАТО за 100 милиона лева. Истината е, че ще се създават две военни бази на територията на Безмер и Кабиле и никой не е питал българския народ, желае ли да има такива военни бази!?

Неслучайно Тагарев се изцепи днес, че сме щели да отговаряме на Русия! И за какво точно ще отговаряме на Русия? За това, че си защитава националните интереси ли? Или защото сте превърнали страната ни във васалска държава, която обслужва чужди интереси?

Време е да се защитим приятели! Време е да защитим родината си и децата си от националните предатели, които с ала-бала завзеха властта!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!