Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Алексей Петров е убит, защото заедно със Златния Копринков нагласили с машините резултата на ПП на изборите през 2021 година

Би Нюз

Машините за гласуване с манипулация на кодовете са изкривили резултатите на последните избори в полза на Продължаваме Промяната. В дъното на заверата да двама души. Единият, от които отнесе тайната в гроба си. Възможно ли е именно заради тази мръсна история Алексей Петров да е убит и тя никога да не излезе наяве. Интерес от това имат наши и чужди могъщи сили.

Имформацията за ролята на Алексей Петров във възхода на Промяната с нечестни средства циркулира отдавна, но сега за нея изтекоха потвърждения. След екзекуцията на Алексей Петров блогърът Станислав Цанов доби смелост и разказа как е притискан от Трактора, за да прикрие подробности от резследването си с хакера “Емил Кюлев” как се манипулира кодът на машините за гласуване. Самото притискане на ръба на закона не е интересно и не е новина, защото е напълно в методите на Алексей Петров да плаши и изнудва хора. По-интересно е неговият чуствителен интерес към темата с манипулациите на машините за гласуване и по-точно нагласянето на резултатите в полза на Харвардските измамници.

Не са тайна възможностите на бившият бос на “Лев инс” в кибер манипулациите. За него приживе работят едни от най-големите хакери в България, начело с Кристиян Бойков, който източи данните от НАП на 5 милиона българи. Хакерите са лично селектирани от бившият шеф на Киберпрестъпленията в ГДБОП Явор Колев.

Ако има протекция от най-високо ниво в държавата, човек с възможностите на Алексей би могъл да се справи със задачата да манипулира едни избори.

Петров е близък с Татко Петко, бащата на Кирил Петров. Именно той е направил връзката на Трактора с президентския секретар Копринков и с Румен Радев.

През есента на 2021 година именно хакерите на Алексей подсигуряват победата на Кирчовците, давайки им 4-5% над реалния резултат чрез вирус, който заразява софтуера и манипулира резултатите по определен алгоритъм. Взима от едни, за да даде на други. Така пада резултатът на ГЕРБ за сметка на ГМО-то на Румен Радев.

“Промяната”. На следващите избори бонусът пак е за Промяната, но тогава вече ГЕРБ и ДПС са се усетили как ги качват на пързалката и всичко става в по-малки размери и за сметка на по-дребни играчи, първият потърпевш от които е Слави Трифонов.

Интересно е, че в ДАНС през август 2022 се подменя екипа от киберспециалисти, отговарящи за машинния вот.

Новите “експерти” са свързани по научна линия, но не само…. със самия Алексей Петров.

Главният IT-експерт, Мирослав Стефанов, например е преподавател по киберсигурност в Пловдивския университет, където доц. Петров чете лекции по национална сигурност. Братът на Мирослав – арх. Стефан Стефанов пък е член на института за стратегически политики на БСП, където участие има и служебният (по онова време) министър на електронното управление (пряк участник в машинния вот) Благовест Кирилов.Не по-малко любопитна фигура е другия изборен IT-експерт Станислав Атанасов.

Освен с нестандартната си сексуалност, той е известен като близък на хакерската група, подслонена в кибер отдела на “Лев Инс”.

За самата ала-бала с президента говори и в записите от Рудигейт Кирил Петков, който признава, че без манипулации и шашми неговите либерални проекти не биха минали и 10%. Там Петков се хвали, че лично са унищожили един проект – този на Слави Трифонов. Тъкмо през 2022 година ИТН не успя да влезе в парламента, след като имаше през цялото време на гласуването 4,5% и беше над чертата. В тези записи измамниците от ПеПетата говорят помежду си и за някакъв “кон”, който според експерти от контраразузнаването е именно вирусът, който като Троянски кон е пуснат във софтуера на машините. Преди изборите през миналата година от БСП признаха на парламентарната трибуна, че Кирил Петков лично ги е оферирал “да им даде кодовете” за машините, ако са послушни и се откажат от хартиената бюлетина.

След подобни разкрития става още по-ясна водещата роля на убития Алексей Петров – Трактора за сглобяването на Сглобката и неговата ключова позиция като ментор и благодетел на Кирил Петков, на баща му и на Продължаваме Промяната. Изяснява се и връзката на Алексей Петров със събитията през последните години и дори мотивите за неговото убийство. Това не е първият опит на Трактора да бутне ГЕРБ от власт и да се настани да управлява държавата. Първият опит бе през 2013, когато неговите хора около сайтовете Силна България инициираха масовите протести за цените на горивата, а после те прераснаха в милионните февруарски протести срещу високите сметки за ток и после бутнаха първото правителство на ГЕРБ с финансов министър Симеон Дянков.

След като има свидетел, който признава за натиск на Алексей Петров срещу разследване на манипулация на кода на машините, прокуратурата и ДАНС следват мигновено да се задействат. Дали са го направили няма информация. Факт е, че Алексей може да е убит именно, за да отнесе мръсните си тайни за манипулация на изборите в гроба и да потънат с него в небитието завинаги.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Алексей Петров е убит, защото заедно със Златния Копринков нагласили с машините резултата на ПП на изборите през 2021 година - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!