Следвайте "Буднаера" в Телеграм

УБИЙСТВЕН АНАЛИЗ: Алексей Петров е само един от посредниците на сглобката. Борисов стана от кмет премиер по волята на тайните служби

Виктор Димчев

Днес вече е добре известно, че имаме кабинет, защото е имало среща между Добрите сили и Лошите сили.

Срещата в Самоковския манастир е само една от срещите, които са се състояли. Алексей Петров е само един от посредниците на тези срещи. Темата за управлението е само една от обсъжданите.

Всъщност преговорите между Кирил, Асен, Христо, Атанас и компания с техните анонсирани политически врагове не са спирали от 2013-та насам. През това време на няколко пъти членове на Добрите сили приемаха постове от Лошите сили - Асен беше служебен министър на Плевнелиев, Кирил направи пачка от МРРБ, Христо стана вицепремиер и министър, после Асен беше пак два пъти министър, Кирил - премиер, а Атанас и до сега властва над службите, както го правеше с авера си Бойко Рашков през 90-те, отново с помощта на Галеви, Алексей и останалите от бандата.

Постоянните срещи между Добрите сили и Лошите сили поражда основателни съмнения кой е черен и кой бял в случая. Защото всички обещани постове и реализирано парламентарно присъствие са пряко следствие от добрината, които лошите упражняват спрямо добрите и обратното - нереализацията на добрите е защото не са успели да се разберат с лошите по дадена тема.

Завладяването на държавата от Добрите сили, в чиито състав са агенти на ДС, слуги на червената номенклатура, бегълци с печата на репресивните органи на НРБ, е същото като овладяването на държавата от Лошите сили преди 20-тина години, когато по могъщата повеля на тайните служби един кмет на София стана премиер и се опита по всякакъв начин да се дистанцира от МВР и неговите пипала.

След време мнозина от най-шумните агитатори на възхода на ДС след протестите от 2020 ще ги е срам от онова, в което са участвали. Аз и сега срещам хора, ко5ито свеждат очи, мълвят "бе ти май беше прав" и се чудят как са ги измамили толкова повърхностно.

Ала това ще стигне ли, за да се случи най-сетне промяна в страната?

Мисля, че не. Нашето поколение е обречено да бъде управлявано от отлично подготвен антибългарски елит, чиято основна мисия е да яде, краде и лъже, като шайка съвременни чорбаджии, наредени край казана със супа и вперили очи в онзи, който държи черпака.

Да си знаете.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!