Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! Васил Божков е тежко болен. Страда от болеста, която уби Стив Джобс!

Черепа, който доскоро всяваше страх в редиците на Хунтата и на улицата, е тежко болен, научи BNEWS.
Бившият арестант и хазартен бос е отключил тежък рак, който погуби дори най-богатият човек в света – откривателят на смартфона и основател на Епъл Стив Джобс. Това е най-упоритият и труднолечим от всички видове рак тъкмо поради затрудненото му и често прекалено късно диагностициране.
Търсим и адвокатите на Божков за потвърждение на диагнозата.

На идване в България Божков отказа щателен преглед в МВР болница, вероятно защото е имал подробна епикриза от Дубай.

Васил Божков, завърнал се наскоро от принудителна 3-годишна емиграция, страда от няколко месеца от онкологично заболяване.

Тъжната новина споделил и пред репортер на сайта Народ близък до милиардера, настоял за анонимност. В първия ден от пристигането на Черепа в България адвокатите му заявиха, че той е в добро здраве. Търсим ги за коментар и в този момент.

Засега е ясно, че бизнесменът, който преди дни даде заявка да помогне за изчегъртването на корумпираните от българската политика, се бори с рак на една от най-важните жлези в човешкото тяло – панкреаса. Този рак е най-тежкият от всички възможни, но през последните години се лекува успешно с преживяемост от 15 години. Наскоро от подобен рак си отиде звездата на италианския футбол Джанлука Виали. Характерно за неговото протичане е бързата загуба на килограми и липсата на апетит.

След пресконференцията на живо във фейсбук в събота в социалните мрежи се появиха слухове за здравословното състояние на бизнесмена. Много хора са забелязали колко тежко диша, колко прежълтял и отслабнал е. Някои даже предполагат, че се прибрал в България, защото е болен. Любимите му тежки пури са едни от най-големите причини за рак на гърлото и рак на панкреаса и стомаха сред мъжете на възраст. Прежълтяването се счита за лош признак, показващ, че метастазите са засегнали и четния дроб, а отказът от цигари, алкохол и строгата диетата ся абсолютно задължителни.

Това обяснява и скоропостижното пускане на Черепа от ареста. Съдът очевидно е взел това предвид. Това би улеснило и преговорите и Сделката на Божков с Хунтата, както той ги наричаше.

Този рак изисква специализирано лазерно оперативно лечение в чужбина и най-близката възможна дестинация е клиниката Джон Хопкинс в съседна Турция. Как ще се уреди това лечение е въпрос на решение на Съда. Такъв казус досега не е имало. BNEWS желае скорошно възстановяване и крепко здраве на Васил Божков и близките му.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Васил Божков е тежко болен. Страда от болеста, която уби Стив Джобс! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!