Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Денков се влошава прогресивно и с всеки изминал ден започва да деградира до нивото на

Strahil Angelov

Денков се влошава прогресивно и с всеки изминал ден започва да деградира до нивото на първокурсник приет на трето класиране! Тези дни академикът съвсем се разпиштоли или както казва народа - изтърва козите.

След като водна стихия помете Царево и региона премиера на България отиде на място и даде мъдри наставления, като видя едничкото спасение в това, че хората на този етап няма да влизат в морето - така де, издаде забрана за къпане. После си тръгна. Естествено забрави да поиска помощ от солидарния механизъм на ЕС, нито разпореди на армията да окаже необходимата подкрепа - тя най-вероятно и няма с какво, защото всичко вече е в Украйна.

На следващия ден произнесе слово по случай деня на Съединението, което се състоеше основно от жалки вопли, че Освободителката ни Русия била против присъединяването на Източна Румелия към Княжеството, очертано на световната карта от същата тази подла Русия, след петвековно забвение. Вместо да ми честити празника, този се отдаде на това да громи Русия, но я нарече Освободителка, а на Трети март, само преди няколко месеца, тази дума беше строго забранена. Ама явно академичната му памет е срамно къса и вече е толкова объркан и разпилян, че не знае какво говори, а и пред кого.

Вчера същият този Денков разясни, че много иска да смени датата на националния ни празник заради изказванията на посланника на Руската федерация в София Елеонора Митрофанова. Ей така на пук на леля Елеонора, да види тя какво може Денков! Доколкото разбирам след като Митрофанова си замине, защото мандата и приключва скоро, пак ще си върнем Трети март като национален празник. Той академикът няма против самата дата и събитията свързани с нея, а просто иска да дразни посланника на Русия и то точно този, не следващия или предишния.

Днес Денков най-сериозно обяви, че купувал някакви ракети, разполага ги по Черноморието и започвал да стреля по всичко, което се доближи. Както се казваше в един сръбски филм "Пуцай куме". Браво господин премиер, страхотна идея! Как никой преди Вас не се е сетил....

И за капак на всичко, днес министър-председателят си призна най-простодушно, че е бил номиниран преди срещата в Самоковския манастир между Бориов, Петков и Василев, направена с логистичното съдействие на Алексей Петров, на която са били очертани основните параменти на бъдещото управление. С две думи, покойният Петров наистина е съдействал за сглобката, но Денков е отпреди това - той е по-първи! Пълен потрес! На този не може да му се смогне.

Утре очаквам още от същото - все пак е 9-ти септември и е ден за лов на руски шпиони или каквито там има!

Гале, прибери си версиите по-бързичко, че ние живеем тук все пак! Много моля следващият път да потърсите една идея по-умни хора, че тези съвсем сдадоха багажа! Успех и поздрави на белите вождове!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!