Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Денков на море с рекордните 12 гарда от НСО - отцепват цял етаж в хотел

Рекордните 12 служители на НСО, както и два патрулни автомобила на МВР са охранявали премиера Николай Денков по време на визитата му в Приморско през миналия уикенд.

Охранителите от Национална служба за охрана на ескортирали блиндираната му лимузина "БМВ" с два джипа - "Тойота Лендкруизър" и "Рейндж Ровър". Денков се настанил в президентския апартамент на 5-звездния хотел "Белведере", като заради неговото присъствие цял етаж бил отцепен и опразнен от туристи. А въоръжени с пистолети мъже дежуряли пред асансьора, както и на оживената и препълнена с туристи крайбрежна улица "Бриз", пише "Уикенд", след като репортер на изданието е станал свидетел на всичко това. 

В помощ на държавните гардове униформени полицаи, ползващи два патрулни автомобила на МВР, умело пренасочвали пътникопотока и особено тийнейжъри, фучащи безконтролно с тротинетки и електрически триколки под наем. 

Всъщност, поводът за визитата на Денков в Приморско е бил рожденият му ден на 3 септември. Ротационният министър-председател не явил около 10 ч. сутринта на плаж в близост до резиденция "Перла", в района около плажния бар "Бохеми", следван от няколко униформени служители на НСО със слушалки в ушите и от цивилни държавни гардове по бански. Дори в морето Денков бил обграден от плуващи около него гардове.  

Примиерът отпрашил към София в ранния следобед на 3 септември, за да се озове часове по-късно в турския ресторант "Тюркоаз", който бил затворен заради рождения му ден. Сред присъстващите над 100 гости са били политици от всички партии, но Бойко Борисов не е бил сред тях, мака р да е имал покана. 

Само два дни по-късно Денков отново се върнат на морето, но този път по трагичен повод. Той пристигна спешно на 5 септември заради потопа.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПАНАИР В ПИК: Денков на море с рекордните 12 гарда от НСО - отцепват цял етаж в хотел - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!